Sabio

Sabio Balsam de buze cu vanilie

6 ml
12,59 lei 2.098,33 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Balsamul de buze cu vanilie Bourbon, unt de Shea si ulei de jojoba hraneste intens buzele. Gratie continutului de vitamina E, acest lip balm ofera buzelor hidratarea si hranirea de care au nevoie, protejandu-le totodata de crapare si uscare.

Este extrem de emolient, patrunde rapid in buze, oferindu-le un luciu delicat si un parfum fin de vanilie de Bourbon.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare:

Se aplica o cantitatea suficienta pe buze ori de cate ori simtiti nevoia.

Atentionari speciale:

- nu lasati la indemana copiilor;
- numai pentru uz extern;

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

 

butyrospermum parkii butter/unt de Shea*, simmondsia chinensis seed oil /ulei de jojoba, cera alba/ceara de albine, vanilla planifolia bean extract/vanilie Bourbon, bisabolol/bisabolol natural, tocopherol/vitamina E.