Sabio

Sabio Solutie naturala pentru curatat pardoseala

1 l
23,79 lei 23,79 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Solutie naturala si eficienta pentru curatarea pardoselilor, a suprafetelor precum: teracota, linoleum, marmura, parchet, blaturi de masa, ferestre sau usi. Curata eficient impuritatile si praful. Dupa curatare, suprafetele isi pastreaza stralucirea naturala si capata o aroma delicata de citrice, datorita uleiului esential de grapefruit din compozitie.
Produsul nu contine sodium lauryl sulfate (SLS), sodium laureth sulfate (SLES), EDTA, parabeni, PEG, produse petrochimice sau etoxilate, parfumuri, enzime, fosfati, formaldehide, clor, borati, agenti de stralucire optici sau chimici. 

Instructiuni de utilizare: 

Dozati 1 lingua de solutie (1/2 capac dozator) la 5 litri de apa calda, omogenizati si folositi pe suprafata pe care doriti sa o curatati. in cazul in care va confruntati cu murdarie persistenta, este necesar sa aplicati produsul nediluat direct pe suprafata, sa acordati un timp de actiune de 2 minute si sa insistati cu ajutorul unui mop pe zonele foarte murdare. Dupa curatare, lasati sa se usuce. Nu este necesar sa clatiti.

Atentionari speciale:

- Necomestibil. A nu se lasa la indemana copiilor. 
- IN CAZ DE CONTACT CU OCHII, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul.
- IN CAZ DE  INGHITIRE: sunati imediat un medic. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.
- Clatiti bine mainile dupa folosire.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

apa, < 10% agenti tensioactivi neionici, acid citric, clorura de sodiu, parfum (ulei esential de grapefruit), colorant alimentar.