Sabio

Sabio Gel de dus natural Exotic Breeze

475 ml
57,69 lei 121,45 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Gelul de dus natural Exotic Breeze contine o serie de ingrediente naturale, revitalizante si tonifiante. Gratie uleiurilor si unturilor vegetale din compozitia acestui gel de dus, pielea se va putea bucura nu numai de o curatare in profunzime, ci si de hidratare intensiva - un beneficiu deosebit adus numai de produsele naturale de ingrijire a pielii.

Uleiurile esentiale de geraniu, Ylang-Ylang, lavanda, bergamota fara bergapten si patchouli vor oferi pielii un parfum placut si vor induce o stare de relaxare. Este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare: 

Aplicati pe pielea umeda, de preferat cu ajutorul unui burete natural, sapuniti si clatiti ulterior cu apa curata.

Atentionari speciale:

A nu se inghiti. A se evita contactul cu ochii. in cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta cu apa curata. A se intrerupe folosirea produsului in cazul aparitiei iritatiilorsau inflamatiilor. Datorita continutului in uleiuri esentiale, nu este recomandat copiilor cu varsta mai mica de 3 ani, femeilor insarcinate sau femeilor care alapteaza.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

aqua/apa, potassium avocadate, potassium cocoate, potassium cocoa butterate/uleiuri si unturi vegetale saponificate de avocado, cocos, cacao, persea gratissima oil/ulei de avocado, mangifera indica seed butter/unt de mango, citric acid/acid citric, pelargonium rosae oil, cananga odorata flower oil, lavandula angustifolia oil, citrus bergamia peel oil expressed, pogostemon cablin leaf oil/uleiuri esentiale de geraniu, Ylang-Ylang, lavanda, bergamota fara bergapten, patchouli.