• Livrare și în prag de sărbătoare!

    Programul nostru este la fel ca în oricare altă zi, adică între 7:00 și 23:00. Lasă cumpărăturile în seama noastră și bucură-te de mini-vacanță!
  • Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Sabio Gel de dus natural Exotic Breeze

475 ml
 54,19 lei 114,08 lei/l
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Gelul de dus natural Exotic Breeze contine o serie de ingrediente naturale, revitalizante si tonifiante. Gratie uleiurilor si unturilor vegetale din compozitia acestui gel de dus, pielea se va putea bucura nu numai de o curatare in profunzime, ci si de hidratare intensiva - un beneficiu deosebit adus numai de produsele naturale de ingrijire a pielii.

Uleiurile esentiale de geraniu, Ylang-Ylang, lavanda, bergamota fara bergapten si patchouli vor oferi pielii un parfum placut si vor induce o stare de relaxare. Este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare: 

Aplicati pe pielea umeda, de preferat cu ajutorul unui burete natural, sapuniti si clatiti ulterior cu apa curata.

Atentionari speciale:

A nu se inghiti. A se evita contactul cu ochii. in cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta cu apa curata. A se intrerupe folosirea produsului in cazul aparitiei iritatiilorsau inflamatiilor. Datorita continutului in uleiuri esentiale, nu este recomandat copiilor cu varsta mai mica de 3 ani, femeilor insarcinate sau femeilor care alapteaza.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti