Sano

Sano Pardoseli fresh home boutique hotel

2 l
24,79 lei 12,40 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sano Floor Fresh HomeDetergent potrivit pentru toate tipurile de pardoseli cu efect de parfumare intensa!Detergent potrivit pentru toate tipurile de pardoseli: ceramica, granit, portelan, marmura, etc.imbogatita cu parfumuri deosebite, cu efect indelungat de improspatare a aerului.4 in 1: curata, lustruieste, protejeaza toate tipurile de pardoseli si lasa incaperea intens parfumata. Boutique Hotel, o experienta senzoriala si un parfum confortabil ce te duce cu gandul la urmatoarea vacanta
A se pastra la rece. A se proteja de lumina solara. Instructiuni: turnati 2 capace (50ml) in 5 litri de apa (jumatate de galeata). Pentru pardoseli din ceramica, granit sau gresie porelanata nu este recomandat sa se toarne o cantitate mare de apa, ci sa se inmoaie laveta in apa, apoi stoarsa usor si stergeti pe jos.

<5% (surfactanti anionici, surfactanti neionici), 1,2-Benziosthiazolin-3-one,
1,3-bis(hydroxymethyl)-5,5-dimethylimidazolidine-2,4-dione, 3-iodo-2-propynyl butylcarbamate, Parfum (Benzyl salicylate, Hexyl Cinnamal, Coumarin, D-Limonene, Eugenol, Alpha-Isomethyl-Ionone).