Kitchin

Kitchin Tagliatelle N.192

500 g
Cea mai bună achiziție
6,19 lei 12,38 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cand vine vorba de a-ti potoli foamea cu o masa delicioasa si reconfortanta, exista putine feluri de mancare care pot rivaliza cu tagliatellele simple, dar gustoase. Aceste panglici lungi si plate de paste sunt baza perfecta pentru o varietate de sosuri delicioase, de la rosii clasice si busuioc pana la carbonara cremoasa sau ragu bogat.

Fabricate din faina de grau dur, tagliatellele noastre se lauda cu echilibrul perfect de textura si aroma, care se asorteaza perfect cu orice sos. Fie ca doriti sa creati o masa rapida si usoara in orice seara a saptamanii sau sa va impresionati oaspetii la cina cu un festin gourmet, tagliatellele noastre sunt alegerea perfecta.

Numele „Tagliatelle” provine din cuvantul italian „tagliare”, care inseamna „a taia”. Aceasta se refera la modul in care sunt facute pastele, prin taierea fasiilor lungi si subtiri dintr-o foaie de aluat de paste.

Pastele Tagliatelle au originea in regiunea Emilia-Romagna din Italia, in special in orașele Bologna si Ferrara. Se spune ca pastele au fost inventate in secolul al XV-lea de catre un bucatar pe nume Zefirano, care lucra la curtea ducelui de Ferrara. Potrivit legendei, Zefirano s-a inspirat din frumusetea sotiei Ducelui, Lucrezia Borgia si a creat pastele lungi si plate pentru a semana cu parul ei auriu.

Mod de utilizare

Pentru un gust perfect (al dente), fierbeti nu mai mult de 6 minute.

Serveste-l cu un simplu strop de ulei de masline si un strop de parmezan pentru o optiune usoara si sanatoasa sau rasfat-o cu un sos consistent de carne pentru o masa mai ingaduitoare. Si cu natura sa usor de gatit, puteti avea o masa delicioasa si satisfacatoare pe masa in cel mai scurt timp.
Deci, de ce sa asteptati? Rasfatati-va astazi cu gustul delicios si textura reconfortanta a tagliatellelor noastre si ridicati-va experienta culinara la un nivel cu totul nou.

Despre KITCHIN

Nivel ridicat de calitate si pret mic, aceasta este KITCHIN, marca noastra privata. Cumpararea de produse de inalta calitate pentru gatit nu inseamna neaparat ca va va perturba bugetul. Marca Kitchin nu este orice alta marca de marfuri, este un exemplu de succes. 

Ati auzit despre celelalte marci private ale noastre Miil, Sutcha, Moddia, Ubomi si Yutto? Toti sunt membri ai unei familii cu un raport excelent calitate-pret. Alegand aceste marci cumperi produse de calitate la preturi avantajoase! Economisiti bugetul familiei. cu marcile noastre!

Producator

Compania lui Flavio Pagani, Valdigrano, a fost fondata in 1997 ca o afacere de familie. Cu toate acestea, know-how-ul si experienta dobandite de familia Pagani au radacini mai adanci: trei generatii ale familiei produc paste italiene cu pasiune si daruire de peste saptezeci de ani.

Adresa producator

VALDIGRANO
Via Borsellino 35/37
25038 Rovato (BS) – Italia

100% grau dur

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1508 kJ/365 kCal
Grăsimi1.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.4 g
Glucide72 g
din care zaharuri3 g
Proteine12 g
Sare0.01 g
Fibre3 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.