Dr. Oetker
Dr.Oetker Praf de copt 3x10g
30 gLivrare în 2 ore
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
De mai bine de 100 de ani nelipsit din casele gospodinelor, praful de copt de la Dr. Oetker ajuta la cresterea si afanarea tuturor tipurilor de aluaturi.
Cum functioneaza?
Sub influenta umiditatii si a caldurii (ca urmare a reactiei dintre bicarbonatul de sodiu si acid) rezulta dioxidul de carbon necesar afanarii aluatului. De asemenea, agentul separator impiedica reactia prematura a ingredientelor (care poate fi cauzata, de exemplu, de umezeala din aer). Nu necesita stingere cu otet!
Sfat: Daca vrei mai multe idei de retete delicioase, le poti incerca pe cele de pe spatele ambalajului.
Garantia reusitei de peste un secol! in 1891 dr. August Oetker a reusit sa inventeze praful de copt atat datorita materiilor prime folosite, cat si combinarii acestora intr-o proportie optima. El a putut astfel garanta gospodinelor reusita oricarei prajituri. Mai mult, pentru a fi si mai usor, a ambalat praful de copt in pachete de 10 g - cantitatea precisa pentru 500 g faina.
Dr. Oetker - Calitatea e cea mai buna reteta.
Conditii de depozitare
A se pastra la loc uscat și ferit de razele soarelui.
Adresa producatorului:
Str. Albesti 50, Curtea de Arges, jud. Arges
Agenti de afanare (difosfat disodic (E 450i), bicarbonat de sodiu (E 500ii)), amidon din porumb.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 0 kJ/0 kCal |
Grăsimi | 0 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Fibre | 0 g |