Frosch Eco

Frosch ECO Detergent anticalcar otet de zmeura spray

500 ml
ECO
17,39 lei 34,78 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul anticalcar cu otet de zmeura Frosch Eco elimina chiar si rezidurile de calcar si murdarie persistente de la robinete, cazi, dusuri si gresie. Formula puternica cu otet de zmeura si acizi curata bucataria si baia pana la stralucire si lasa in urma parfumul proaspat si natural de zmeura. Peste tot in gospodaria dvs. unde exista apa, exista si calcar. Formula puternica cu otet de zmeura curata bucataria si baia fara efort, lasand in urma suprafete stralucitoare si un parfum proaspat de zmeura. 

  • indepartare puternica a calcarului
  • cu otet-zmeura
  • fara asteptare – timp de contact scurt
  • pentru bucatarie si baie
  • vegan
  • fara microplastic
  • ingrediente cultivate in Europa

sticla realizata 100% din plastic reciclat

Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340