Vanish

Vanish Oxi Action Pudra pentru indepartarea petelor haine colorate

0,846 kg
32,99 lei 39,00 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pudra pentru indepartat pete Vanish Pink functioneaza pe toate tipurile de pete, de la cele pe care le puteti vedea cu usurinta pana la petele mici pe care nu le observati inainte de spalare - chiar si pe cele mai dificile pete de grasime.
Vanish se poate folosi pe orice fel de pata, culoare - nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe.
Functioneaza chiar si la 30 grade Celsius.
Adaugati o masura la fiecare spalare.Pudra pentru indepartat pete Vanish Pink functioneaza pe toate tipurile de pete, de la cele pe care le puteti vedea cu usurinta pana la petele mici pe care nu le observati inainte de spalare - chiar si pe cele mai dificile pete de grasime.A nu se depozita la temperaturi mai ridicate de: 30°C (86°F). A se depozita in conformitate  cu reglementarile locale. A se pastra in recipientul original, protejat de lumina directa a soarelui, intr-un loc uscat, racoros şi bine ventilat, departe de materiale incompatibile, de produse de mancare şi de baut.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

SODIUM CARBONATE PEROXIDE
SODIUM CARBONATE SODIUM SULFATE Aqua TAED SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE ZEOLITE CITRIC ACID C12-16 PARETH-5 Copolymer of 1-vinylimidazole and 1-vinyl-2-pyrrolidone SUBTILISIN Parfum Amylase, α- CELLULASE