Vanish

Vanish Extra Hygiene Solutie pentru indepartarea petelor

0,94 l
21,49 lei 22,86 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Vanish Extra Hygiene este un aditiv ce indeparteaza uimitor petele de pe rufe colorate si albe in prima spalare si omoara 99.9% dintre bacterii.
Vanish Extra Hygiene combina:
- sistemul de detectare a petelor, care functioneaza pe toate tipurile de pete, chiar si pe cele dificile de grasime.
- agenti speciali de igienizare, ce omoara 99,9% dintre bacterii. Nu afecteaza tesaturile colorate sau pe cele albe.
Adaugati o doza de Vanish Extra Hygiene Lichid la fiecare spalare.Vanish Extra Hygiene este un aditiv ce indeparteaza uimitor petele de pe rufe colorate si albe in prima spalare si omoara 99.9% dintre bacterii.A nu se depozita la temperaturi mai ridicate de: 30°C (86°F).

A se depozita in conformitate  cu reglementarile locale. A se pastra in recipientul original, protejat de lumina directa a soarelui, intr-un loc uscat,
racoros şi bine ventilat, departe de materiale incompatibile, de produse de mancare şi de baut. Pastraţi recipientul inchis ermetic şi sigilat pana la utilizare.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

Aqua
Hydrogen Peroxide Alcohols, C13-15, branched and linear, ethoxylated 8EO Benzalkonium chloride Hydroxyethylcellulose Parfum Etidronic Acid BHT Hexyl Cinnamal Isopropyl Alcohol Cellulose CI Acid Violet 55