Covalact

Covalact Branza slaba de vaci 0.5%

200 g

MEDIA DE 13 ZILE DE PROSPEȚIME

6,99 lei 34,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Branza proaspata de vaci este foarte hranitoare fiind un aliment de baza recomandat in diversificarea alimentatiei bebelusilor incepand cu varsta de 6 luni. Datorita continutului ridicat de proteine si foarte redus de grasimi, Branza slaba de vaci este recomandata de catre medici si nutritionisti pentru un regim alimentar sanatos si echilibrat.

Despre producator

Covalact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania cu o traditie de peste 40 de ani in fabricarea produselor lactate.

Creat in 2010, brandul Covalact de Tara a beneficiat de suport TV si a fost sustinut de proiecte de extindere a distributiei. De la un brand distribuit zonal în 2007, Covalact de Tara a devenit astazi unul national, prezent atat pe rafturile marilor magazine, cat si la micii comercianti.

Ca urmare, notorietatea brandului Covalact de tara a crescut semnificativ, brandul Covalact de Tara devine din ce in ce mai cunoscut si iubit de catre romani, lucru dovedit de studii si topuri realizate la nivel national.

In prezent, brandul Covalact de tara este lider de piata sau ocupa pozitii de top la mai multe categorii de produse lactate Branzica de Casa, Fagaras, Branza proaspata de vaci, Lapte Batut, Sana, Chefir, Iaurturi albe, Branza de Burduf, Unt.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi cuprinse intre 2-6 ºC in ambalajele originale.

Adresa producatorului

520036 Sfantu Gheorghe
Str. Lunca Oltului nr. 1,
Jud. Covasna

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 13 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Lapte de vaca degresat pasteurizat, culturi lactice selectionate.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică338.9 kJ/81 kCal
Grăsimi0.2 g
inclusiv acizi grași saturați0.2 g
Glucide2 g
din care zaharuri2 g
Proteine17 g
Sare g
Fibre g