Covalact

Covalact Smantana Ardeleneasca 15%

370 g
9,69 lei 26,19 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Smantana fermentata este produsa din smantana pasteurizata si din culturi de bacterii lactice selectionate, printr-un proces de fermentatie lactica specific. Smantana Ardeleneasca de la Covalact de Tara are un continut de grasimi mediu, de 15%, are o consistenta cremoasa si gust usor acrisor, fiind un aliment deosebit de valoros prin continutul de substante nutritive.

Despre producator

Covalact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania cu o traditie de peste 40 de ani in fabricarea produselor lactate.

Creat in 2010, brandul Covalact de Tara a beneficiat de suport TV si a fost sustinut de proiecte de extindere a distributiei. De la un brand distribuit zonal în 2007, Covalact de Tara a devenit astazi unul national, prezent atat pe rafturile marilor magazine, cat si la micii comercianti.

Ca urmare, notorietatea brandului Covalact de tara a crescut semnificativ, brandul Covalact de Tara devine din ce in ce mai cunoscut si iubit de catre romani, lucru dovedit de studii si topuri realizate la nivel national.

In prezent, brandul Covalact de tara este lider de piata sau ocupa pozitii de top la mai multe categorii de produse lactate Branzica de Casa, Fagaras, Branza proaspata de vaci, Lapte Batut, Sana, Chefir, Iaurturi albe, Branza de Burduf, Unt.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi cuprinse intre 2-6 ºC in ambalajele originale.

Adresa producatorului

520036 Sfantu Gheorghe
Str. Lunca Oltului nr. 1,
Jud. Covasna

Smantana pasteurizata din lapte de vaca, culturi lactice selectionate.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică673.62 kJ/161 kCal
Grăsimi15 g
inclusiv acizi grași saturați15 g
Glucide3.6 g
din care zaharuri3.6 g
Proteine3 g
Sare g
Fibre g