Bauckhof

Bauckhof ECO Faina de mei fara gluten

425 g
ECO
23,79 lei 55,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Meiul brun este forma salbatica a meiului si este macinat impreuna cu coaja si coaja in moara Bauckhof pana la faina fina si plina de corp. Astfel, natura pura vine in farfuria ta. In punga exista doar faina integrala de mei brun din productie organica controlata - si nimic altceva. La fel ca multe dintre celelalte fainuri Bauckhof, faina organica de mei brun este in mod natural fara gluten.

Poate fi folosita in multe moduri ca ingredient in paine si produse fine de panificatie. Pentru retetele de paine, puteti inlocui cu usurinta pana la 20% din faina conventionala cu faina noastra organica de mei brun. Acest lucru da fiecarei paini acel ceva anume.

Apropo: nu lasa numele sa te pacaleasca. Meiul brun este de fapt rosu si, prin urmare, este numit si „mei rosu”.

Faina integrala de mei brun organic fara gluten dintr-o privire:

  • vegan, neindulcit si fara gluten
  • certificat organic
  • inregistrat la Societatea Germana pentru Celiaci
  • versatil pentru paine si produse de patiserie fine

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si ferit de razele soarelui.

Despre producator

Nu doar eco, ci agricultura biodinamica, cea mai inalta calitate pentru produsele organice, certificata Demeter. Din respect pentru natura, Bauckhof roteste culturile pe parcele pentru a  pastra nesecata bogatia in nutrienti a solului. De peste 50 de ani, produsele Bauckhof sunt o garantie pentru retete curate, traditionale, pentru intreaga familie. Garanteaza reusita retetelor si usurinta in preparare. O dieta vegana nu trebuie sa fie doar bazata pe plante ci si din alimente integrale, variate si sanatoase. 

Descoperiti produsele vegane Bauckhof pentru o dieta echilibrata si gatiti vegan pentru intreaga familie! De peste 10 ani ofera produse sigure, fara alergeni. Retetele acestora fara gluten (premixuri de paine, cerealele de mic dejun, mixurile pentru prajituri si biscuiti) sunt o incantare pentru familie.

Bauckhof Mühle reprezinta cel mai bun gust, retete organice, inovatoare si calitate de incredere - in special cu produsele fara gluten. Acest lucru necesita nu numai multi colegi competenti, ci si multa munca in echipa. De la achizitie, care asigura disponibilitatea materiilor prime, pana la dezvoltarea de produse, care dezvolta constant lucruri noi, pana la asigurarea calitatii, care asigura calitate si siguranta controlate. Calitatea morii inseamna, de asemenea, ca propriile standarde sunt verificate continuu. Acest lucru este, de asemenea, verificat si confirmat extern sub forma de certificari.

Producator

Bauck GmbH
Duhenweitz 4,
29571 Rosche
Germania

Faina integrala de mei brun*

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1491 kJ/353 kCal
Grăsimi3.6 g
inclusiv acizi grași saturați0.8 g
Glucide64 g
din care zaharuri1.3 g
Proteine9.6 g
Sare0.01 g
Fibre13 g