Bauckhof

Bauckhof ECO Faina de ovaz fara gluten

350 g
ECO
18,19 lei 51,97 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Faina de ovaz organica Bauckhof contine toate componentele cerealelor integrale si este certificata fara gluten.

Ovazul este in mod  natural fara gluten. In laboratorul nostru analizam fiecare lot pe scara larga pentru a garanta ca este fara gluten. Toate fainurile speciale Bauckhof sunt certificate de Societatea bolii celiace.

Scopul nostru: agricultura 100% ecologica. Cu fiecare punga de faina de soia organica Bauckhof va asigurati ca tot mai mult teren este cultivat organic si salvat de pesticide.Bun pentru agricultura, bun pentru clima, bun pentru noi toti.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si ferit de razele soarelui.

Despre producator

Nu doar eco, ci agricultura biodinamica, cea mai inalta calitate pentru produsele organice, certificata Demeter. Din respect pentru natura, Bauckhof roteste culturile pe parcele pentru a  pastra nesecata bogatia in nutrienti a solului. De peste 50 de ani, produsele Bauckhof sunt o garantie pentru retete curate, traditionale, pentru intreaga familie. Garanteaza reusita retetelor si usurinta in preparare. O dieta vegana nu trebuie sa fie doar bazata pe plante ci si din alimente integrale, variate si sanatoase. 

Descoperiti produsele vegane Bauckhof pentru o dieta echilibrata si gatiti vegan pentru intreaga familie! De peste 10 ani ofera produse sigure, fara alergeni. Retetele acestora fara gluten (premixuri de paine, cerealele de mic dejun, mixurile pentru prajituri si biscuiti) sunt o incantare pentru familie.

Bauckhof Mühle reprezinta cel mai bun gust, retete organice, inovatoare si calitate de incredere - in special cu produsele fara gluten. Acest lucru necesita nu numai multi colegi competenti, ci si multa munca in echipa. De la achizitie, care asigura disponibilitatea materiilor prime, pana la dezvoltarea de produse, care dezvolta constant lucruri noi, pana la asigurarea calitatii, care asigura calitate si siguranta controlate. Calitatea morii inseamna, de asemenea, ca propriile standarde sunt verificate continuu. Acest lucru este, de asemenea, verificat si confirmat extern sub forma de certificari.

Producator

Bauck GmbH
Duhenweitz 4,
29571 Rosche
Germania

Faina integrala de ovaz*. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Poate contine urme de nuci, lupin si susan.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1560 kJ/370 kCal
Grăsimi6.7 g
inclusiv acizi grași saturați1.1 g
Glucide60 g
din care zaharuri0.8 g
Proteine13 g
Sare0.01 g
Fibre9.7 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.