
Bauckhof
BauckHof ECO Faina de ovaz, fara gluten
350 gLivrare în 2 ore
Preț Xtra:
14,39 lei
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Faina de ovaz bio Bauckhof contine toate componentele cerealelor integrale si este certificata fara gluten. Ovazul este natural fara gluten. Cu toate acestea, in timpul cultivarii, recoltarii, transportului si prelucrarii, acesta vine adesea in contact cu produse din cereale care contin gluten si absoarbe praful de gluten. Pentru o dieta sigura si fara gluten in mod constant, cantitati mici de contaminare cu gluten sunt suficiente pentru a provoca probleme de sanatate. in laboratorul nostru de fabrica, fiecare lot de ovaz este examinat cu atentie pentru gluten. Faina de ovaz organica este ideala pentru prajituri, desert si paine. Prajiturile si painea facute cu faina de ovaz vor fi pufoase si suculente. Va recomandam sa inlocuiti 20% din faina folosita in mod obisnuit cu faina de ovaz. Ovazul este cereala noastra preferata aici la Bauckhof Mühle. Nu numai pentru ca dorim sa facem lumea entuziasmata de calitatea organica si demeter cu produsele noastre de ovaz, ci si pentru ca ovazul creste bine aici, in regiune, este atat de versatil si pur si simplu are un gust bun. Este usor sa faci ceva bun cu ovaz. Ideal pentru bucataria fara gluten, fie pentru prajituri, produse de patiserie, briose, fie pentru o paine proaspata fara gluten. Faina organica de ovaz este garantata fara gluten si are o aroma fina de nuci, este delicioasa, bogata in fibre. Producatorul recomanda inlocuirea a 20% din faina obisnuita cu faina de ovaz. Acest produs este fara glutenFiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana. Alte note: fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal, neindulcit, fara gluten.
Făină de ovăz organică este ideală pentru prăjituri, desert și pâine. Prăjiturile și pâinea făcute cu faina de ovăz vor fi pufoase și suculente.
A se păstra în loc uscat și răcoros.
făină de OVĂZ**, fără gluten. **provine din agricultură ecologică Demeter.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1560 kJ/370 kCal |
Grăsimi | 6.7 g |
inclusiv acizi grași saturați | 1.1 g |
Glucide | 60 g |
din care zaharuri | 0.8 g |
Proteine | 13 g |
Sare | 0.01 g |
Fibre | 9.7 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Poate conține urme de: |
Soia |
Mustar |
Lupin |