Klok

Klok ECO Detergent capsule pentru masina de spalat vase

26 buc
ECO
50,19 lei 1,93 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Capsule pentru masina de spalat vase – 26 spalari – Capsule solubile in apa, cu functia sare inclusa – Blande cu pielea si ecologice. Acest produs poarta eticheta Asthma Allergy Nordic si indeplineste cerintele etichetei UE ecologice (EU Ecolabel). Klok inseamna produse de cea mai buna calitate, care tin cont de mediul inconjurator si reduc riscurile de probleme ale pielii. Capsulele  Klok „All-In-One” pentru masina de spalat vase nu contin fosfati.
Acest detergent cu eticheta ecologica a UE ofera o curatare buna la temperaturi scazute. Tabletele sunt ambalate in pelicule solubile in apa. Utilizati o (1) tableta la un ciclu de spalare si introduceti-o in dozatorul masinii de spalat vase. Nu trebuie indepartata folia. Folia previne contactul tabletei cu pielea. Selectati un program de spalare cu o temperatura scazuta (45/50 ºC). Pentru un rezultat bun, nu alegeti un program pentru spalarea paharelor sau un program rapid. Asteptati pana cand masina de spalat vase este plina si nu utilizati mai mult de o tableta. O dozare corecta economiseste costurile şi reduce impactul asupra mediului. A nu se amesteca cu alti agenti de curatare.

Despre producator:
Detergenti ecologici si prietenosi cu pielea de la Klok. De mai bine de 100 de ani, Klok reprezinta agentii de spalat si curatare ecologici de inalta calitate din Tarile de Jos. Gama nu este doar ecologica, ci si prietenoasa cu pielea. Retetelor nu au fost adaugate parfumuri sau coloranti, ceea ce inseamna ca riscul unei reactii alergice este foarte limitat. Cu produsele de curatare ecologice de la Klok, mediul si pielea sunt respectate in mod optim. Aceasta combinatie face Klok unic. De exemplu, aruncati o privire la detergentul nostru ecologic , detergentul nostru organic unic si praful nostru de spalat ecologic pentru imbracaminte cu ochi pentru mediu. Produsele Klock pot fi gasite in majoritatea supermarketurilor, dar puteti comanda si din gama noastra online in magazinul nostru web. Prin urmare, spala-te astazi cu formula noastra unica fara parfum si coloranti pentru un rezultat stralucitor si pentru o piele si un mediu de viata sanatos.

Instructiuni de utilizare:

  • indepartati resturile alimentare de pe vase.
  • Curatati masina de spalat vase conform instructiunilor producatorului.
  • Curatati in mod regulat filtrul masinii precum si intreaga masina de spalat vase.
  • Nu se recomanda spalarea in masina de spalat vase a sticlariei din cristal, a sticlariei foarte subtiri sau decorate, a portelanului vechi sau a portelanului pictat manual, a obiectelor din aluminiu sau din lemn si a cutitelor cu placute lipite. in cazul acestor tipuri de vase se recomanda utilizarea detergentului Clock.
  • Aceste tablete pentru masina de spalat vase nu sunt potrivite pentru argint.
  • Recomandari de depozitare: Atentie! A se pastra intr-un loc uscat si rece. Asigurati-va ca folia ambalajului ramane uscata. Evitati atingerea cu mainile ude. inchideti bine ambalajul dupa utilizare.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra in loc uscat si rece

Adresa producator:
Senzora B.V.
Postbus 104, 7400 AC Deventer
Olanda