Klok

Klok ECO Detergent ecologic pentru vasul de toaleta

0,75 l
ECO
27,39 lei 36,52 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergent pentru toaleta – 750ml – Bland cu pielea si ecologic, 0% parfum, 0% coloranti, Acest produs poarta eticheta Asthma Allergy Nordic si indeplineste cerintele etichetei UE ecologice (EU Ecolabel).
Sticla si capacul pot fi reciclate conform reglementarilor locale.
Klok inseamna produse de cea mai buna calitate, care tin cont de mediul inconjurator si reduc riscurile de probleme ale pielii.
 

Despre producator:
Detergenti ecologici si prietenosi cu pielea de la Klok. De mai bine de 100 de ani, Klok reprezinta agentii de spalat si curatare ecologici de inalta calitate din Tarile de Jos. Gama nu este doar ecologica, ci si prietenoasa cu pielea. Retetelor nu au fost adaugate parfumuri sau coloranti, ceea ce inseamna ca riscul unei reactii alergice este foarte limitat. Cu produsele de curatare ecologice de la Klok, mediul si pielea sunt respectate in mod optim. Aceasta combinatie face Klok unic. De exemplu, aruncati o privire la detergentul nostru ecologic , detergentul nostru organic unic si praful nostru de spalat ecologic pentru imbracaminte cu ochi pentru mediu. Produsele Klock pot fi gasite in majoritatea supermarketurilor, dar puteti comanda si din gama noastra online in magazinul nostru web. Prin urmare, spala-te astazi cu formula noastra unica fara parfum si coloranti pentru un rezultat stralucitor si pentru o piele si un mediu de viata sanatos.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra in loc uscat si rece

Adresa producator:
Senzora B.V.
Postbus 104, 7400 AC Deventer
Olanda

 

Ingrediente detergent de toaleta:

<5 % agenti tensioactivi neionici si acid lactic
Ingrediente: Apa Acid citric Decanol etoxilat Acid lactic Guma de xantan Citrat de sodiu Tetrasodiu glutamat diacetat