Edenia

Edenia Wellness mix

450 g
 9,49 lei 21,09 lei/kg
Țara: Belgia,

Daca esti in cautarea unei gustari delicioase si sanatoase, sau daca vrei vrei sa adaugi proteine in alimentatie, Edenia Wellness Mix este alegerea potrivita.

Contine un amestec ideal de legume: mazare, porumb, fasole romano, boabe de soia, fasole rosie boabe, seminte de floarea soarelui, ceapa.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

Wellness Mix este o mancare echilibrata, o sursa importanta de fibre cu un continut scazut de calorii ce mentine buna functionare a organismului.

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

  • Gatit rapid
  • Fara pierderi
  • Disponibilitate tot anul

Recomandari de preparare

Oala:

Intr-o oala cu apa clocotita se adauga produsul congelat si se lasa la foc mediu 6-8 minute de cand apa a dat iar in clocot.

Tigaie:

Intr-o tigaie incinsa adaugati produsul congelat si amestecati in mod constant la foc mediu timp de 5-7 minute.


Microunde:

Scoateti din punga produsul congelat si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac, adaugati 2-3 linguri de apa, puneti capacul si introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalziti 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos produsul din cuptorul cu microunde asteptati 1 minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti. A nu se recongela dupa decongelare!

Conditii de depozitare:

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana