Sanytol

Sanytol Solutie antiacarieni

300 ml
17,79 lei 59,30 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sanytol, expertul in dezinfectia fara clor, a creat in mod special un produs care elimina 100% acarienii, puricii si plosnitele de pat in toate stadiile de dezvoltare (larve, nimfe, adulti), previne proliferarea acestora si purifica aerul din casa.

Doza de aplicare: 50g/m2 produs ca atare. Eficacitate pana la 6 luni dupa tratament asupra acarienilor si puricilor. in cazul in care suprafetele sunt spalate, este necesara repetarea tratamentului. Timpul de actiune: 5 min. Eficacitate acaricida/insecticida impotriva acarieni (de praf din locuinte) Dermatophagoides Pteronyssinus si Plosnite-Cimex Lectularius. Eficacitate 6 luni

Indicatii de utilizare:
Tratamentul trebuie realizat in absenta copiilor, a persoanelor alergice si a animalelor. Un flacon de 300 ml este suficient pentru un pat complet.
-Se aspira suprafata care urmeaza a fi tratata.
-Se pulverizeaza produsul de preferinta dimineata si se lasa sa se usuce cel putin 8 ore.
-Se aspira suprafata tratata.
-Se acopera salteaua cu o husa antiacarieni sau un cearceaf spalat la 60°c si dezinfectat cu clor sau cu Sanytol dezinfectant pentru rufe.
-Se aeriseste in fiecare zi minim 10 minute dimineata si seara.

Recomandari:
Pentru suprafetele delicate si in caz de indoiala, a se incerca intotdeauna produsul pe o portiune ascunsa a suprafetei care urmeaza sa fie tratata.

Eficacitatea sa este testata si monitorizata de catre un laborator certificat. Acest produs este aprobat de Ministerul Sanatatii.