Origini

Origini Chefir de vaca

250 ml
12,39 lei 49,56 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de vaca la Ferma lui Tane, dupa o reteta proprie. Ofera sistemului digestiv probioticele necesare pentru reglarea tranzitului si crearea unui sistem digestiv sanatos. Acest chefir natural are un gust acrisor, iar clientii nostri îl gasesc perfect pentru micul dejun sau ca o gustare sanatoasa între mesele principale. Nu îl ocoli si pune-l pe lista!

Despre producator

Ferma lui Tane se afla la poalele Carpatilor, departe de zonele industriale, unde animalele cresc cat mai aproape de modul in care natura a propus ca ele sa traiasca. Animalele au spatii largi, cu pasuni naturale si lacuri amenjate, tocmai pentru a asigura un habitat natural. Tot aici, sunt realizate artizanal, cu multa migala si pasiune produsele lactate, preparatele de carne si produsele de camara.

Laptaria este spatiul in care laptele proaspat este adus si pregatit prin procese 100% manuale. Se incepe cu incalzirea lenta pana la maxim 70 de grade si racirea sa pana la temperatura potrivita specialitatii care se realizeaza. Se recomanda ca produsele sa fie consumate cat mai proaspete si sa contina cat mai multi nutrienti naturali. Ferma lui Tane asigura produse lactate de inalta calitate, de aceea acestea nu contin lapte praf, proteina vegetala sau alte ingrediente care sa imbunatateasca aspectul, textura, durata de viata sau rentabilitatea produsului. Cele mai benefice produse pentru alimentatie sunt acelea care au suferit minimum de modificari tehnologice, minimum de ingrediente pe langa materia prima de baza si care sunt consumate in cel mai scurt timp de la productie.

Conditii de depozitare si pastrare

A se pastra la un interval de temperatura de 2–8 Grade.

Lapte integral de vaca, culturi lactice

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică kJ/ kCal
Grăsimi3 g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine3.6 g
Sare g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.