• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
6 motive pentru care trebuie sa alegi sezamo

Creșterea prețurilor din ultima vreme este un efect pe care îl resimțim cu toții. Și indiferent cine suntem sau unde lucrăm, nu este un subiect liniștitor. La Sezamo facem tot ce putem pentru a-ți asigura un somn cât mai liniștit în privința prețurilor pe care le plătiți pentru alimente. Iată 6 motive pentru care cumpărăturile cu Sezamo sunt o “afacere” bună pentru tine.

1. Plătești doar când ești mulțumit

Calitatea produselor pe care le oferim este prioritară pentru noi, dar ori de câte ori apare o problemă, suntem acolo pentru tine - îți primești banii înapoi garantat în câteva secunde, fără întrebări. 

 

2. Livrăm gratuit la comenzi de peste 200 lei

Ne mândrim că avem o flotă de mașini 100% electrică. Și, deși ne confruntăm toți cu creșterea prețurilor la energia electrică, ne-am propus să oferim transportul gratuit pentru comenzile mai mari de 200 de lei. Așadar, pentru cumpărăturile tale obișnuite, nici nu te mai deplasezi până la magazin, nici nu mai plătești combustibil, nici nu mai stai la cozi și te bucuri de tot confortul timpului liber. Ne ocupăm gratuit ca ceea ce ai comandat să ajungă la tine în 3 sau 2 ore, la ora programată sau la intervale de 15 minute

3. Produse agricole și BIO la prețul producției de masă

Susținem fermierii și producătorii români și le recunoaștem efortul pe care îl depun. De aceea, îți oferim bunătățile lor proaspete, bine alese de la legume, fructe, la carne tot anul, dar cu prețuri care concurează cu cele ale produselor standard. 

 

Descoperă producătorii locali și prețurile (ne)obișnuite pentru produsele de super bună calitate pe care le oferă!

4. Monitorizăm zilnic prețurile ca să nu plătești mai mult decât trebuie

Constant actualizăm secțiunea reducerile săptămânii, de unde poți face alegeri smart și poți reduce considerabil suma pe care o plătești pentru coșul de cumpărături săptămânal.

 

Am creat special secțiunea de Save Food, locul unde poți beneficia de prețuri incredibile la produse de super bună calitate, dar care trebuie consumate într-un timp mai scurt. 

 

La noi doar prețurile pot varia între produse din aceeași categorie. Niciodată calitatea. Așadar, indiferent cât ești dispus să plătești pentru un produs, poți fi liniștit că primești cea mai bună calitate pentru acel produs. Iar dacă se întâmplă să fii nemulțumit, noi îți dăm banii înapoi. 

5. Cu Sezamo economisești combustibil și timp

Chiar dacă avem bani, uneori nu avem timp. Iar timpul pe care îl petrecem cu familia sau pentru pasiunile noastre este cel mai prețios lucru. Noi te ajutăm sa economisești timp. Uită de drumuri aglomerate și cozile de la magazine. Fă ce îți place ție în timp ce noi ne ocupăm de comanda ta și o livrăm la tine la ușă. 

 

Iar dacă prețul combustibilului la pompă crește, stai fără grijă și lasă mașina să se odihnească în parcare. Nu mai trebuie să te duci după cumpărături. Venim noi la tine cu mașini 100% electrice. Mai bine pentru tine și mai bine pentru un oraș mai curat. 

6. Ești mereu în controlul banilor pe care îi plătești la final.

Cumpărând de pe Sezamo poți planifica cu ușurință cât plătești pe coșul tău de cumpărături. Vrei să te încadrezi într-o anumită sumă? Nimic mai simplu. Cauți produse, te răzgândești de câte ori vrei tu, poate mai scapi de un produs nedorit și pus la întâmplare. Tu ești în control. Tu decizi cât plătești la final. Noi îți garantăm calitate fără compromisuri.

Chiar și în aceste vremuri pline de provocări, credem că putem beneficia de tot confortul cumpărăturilor online, fără să fii nevoit să plătești mai mult.

Ei bine, încearcă și tu!