• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Oferta zilei de la Sezamo

 

🎉 Sezamo sărbătorește 1 an! 🎂 Ofertele speciale de astăzi 🤩

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

Poftă de premii zilnice de la Sezamo

📣🎉 Comandă azi sau mâine și poți câștiga premii incredibile cu Sezamo și Napolact! 🎁


Suntem aici pentru a-ți face zilele mai speciale cu premii deosebite. Dacă plasezi comanda ta acum sau mâine, ai șansa de a câștiga unul dintre cele 7 pachete Napolact, fiecare conținând o selecție variată de produse Napolact Bio, inclusiv lapte, iaurt, chefir, unt, smântână, cascaval, telemea, sana și multe altele.
Este o oportunitate minunată de a câștiga și de a-ți răsfăța simțurile cu produse Napolact de înaltă calitate. Nu mai sta pe gânduri, plasează comanda acum și intră în competiția pentru aceste premii fabuloase! 🌟🥛🍀

Regulament campanie “Poftă de premii zilnice de la Sezamo ”  Napolact   aici