• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Craciun

Crăciunul acesta este despre timpul petrecut cu cei dragi

🎄 La Sezamo, credem că timpul de calitate petrecut cu cei dragi este cel mai valoros. 💚 De aceea, dorim să-ți luăm toate greutățile cumpărăturilor de pe umeri, astfel încât să nu mai fie nevoie să alergi de la un magazin la altul în pregătirile pentru Sărbători și să fii cu cei pe care îi iubești.

 

Descoperă oferta noastră specială de Sărbători, de la cele mai deosebite alimente, până la cadouri și decorațiuni, și comandă orice ai nevoie în doar câteva clicuri. Ajungem la tine la ușă și în 2 ore ⏱️ ...pentru că ai deja tot ce e mai important acasă. Îți aducem noi restul.

 

Anul acesta am pregătit pentru tine un catalog de Crăciun, în care vei găsi tot ce ai nevoie pentru a crea momente magice și amintiri de neuitat, de la idei pentru cadouri, până la surprize pentru toți cei dragi. Catalogul nostru special va ajunge la tine odată cu cumpărăturile tale la început de decembrie, iar versiunea online e disponibilă mai jos.