Aurelia Visinescu

Aurelia Visinescu Artisan Red Vin rosu sec

0,75 l
Epuizat. Disponibil : Astăzi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Trei soiuri specifice podgoriei Dealu Mare, intr-o asamblare moderna cu puternice amprente personale ale oenologului. Vinul este elegant si generos, cu miros de cafea si tabac. Gustul de ciocolata amaruie, condimente si vanilie este bine integrat, are structura complexa si corpolenta. Vinul este invechit in barrique de stejar timp de 12 luni.

Recomandare de servire

Temperatura recomandata de consum: +16°C... +18°C

Recomandat a fi servit alaturi de friptura de curcan sau gasca, carne de porc sau vanat.

Despre producator
Povestea a inceput in anul 2003, cand eonologul Aurelia Visinescu a fondat compania Domeniile Sahateni impreuna cu asociatul si varul sau prin alianta, Steve Cacenco.
Indragostita de natura, in ultimii ani de studiu in cadrul Universitatii de Horticultura, Aurelia Visinescu a ales sa studieze enologia, fascinata de povestea din spatele bauturii lui Bahus.
Urmandu-si pasiunea pentru vin, rezultatele muncii sale nu s-au lasat asteptate – visul de a avea propria crama si propriile plantatii de vita de vie.
Astazi, crama Domeniile Sahateni reuneste 82 ha de vita de vie si o unitate de vinificatie cu capacitate de 1.000.000 sticle pe sezon.
''Intr-un pahar de vin poti sa citesti mai mult decat o poveste, povestea mea de oenolog care incepe cu dragostea pentru natura. Cand iubesti natura si via, ii dai tot ce ai mai bun iar ea te rasplateste cu generozitate.
Pasii m-au purtat in Lumea Noua unde vinul se face cu inovatie si cercetare stiintifica. Cei peste 20 ani care au trecut de cand am terminat scoala de vinuri au completat cunostintele de chimie si microbiologie cu o experienta a gustului si a mirosului esentiala vinurilor bune. Mi-am cultivat pasiunea visand ca intr-o zi sa cultiv propria podgorie. Si cum adevarul sta in vin, visul a devenit realitate.

La Sahateni, ma bazez pe oameni care lucreaza de o viata in vie. Aici facem vin pentru cei ca noi, care isi fac meseria cu pricepere, rigoare si pasiune, oameni care stiu unde vor sa ajunga. Nu construim o poveste perfecta, dulceaga sau inradacinata in traditii inexistente, ori care promite cunoasteri tainice ale vinului. Este un domeniu care depinde de gratia naturii, dar evolueaza prin oamenii care ii dedica suflet, excelenta, inovatie. Vinul este ceea ce oferim mai bun, in fiecare an, din via noastra.

Acesta este crezul meu si el se regaseste in fiecare sticla de vin.''

Aurelia Visinescu
Winemaker
Conditii de depozitare

Pastrati vinul in incaperi uscate si ventilate, departe de lumina, la o temperatura ideala cuprinsa intre +5°C ... +20°C

Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Cabernet Sauvignon

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică98 kJ/ kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine g
Sare g
Fibre g

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.