Crama Bratu

Crama Bratu Vin rose sec Pinot Gris Premium Grand-Pere

0,75 l
39,99 lei 53,32 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Vin rose sec, maturat in baricuri de stejar frantuzesc. Pinot Gris - IG Dealurile Moldovei.O floare alba adusa printre citrice si minerale intr-un rose mangaiat de aromele vanilate ale butoiului de stejar. Conc. alc. 12.6%.

Recomandare de consum

Temperatură de servire: 7ºC – 10ºC

Despre producator

Un vin nou, cu traditie veche!

Crama Bratu nu este o simpla crama, un simplu producator de vin, ci este un proiect de suflet, in care cuvantul ,,familie” are o rezonanta puternica. Pentru producator, cultura viei si a vinului inseamna mai mult decat un business, inseamna o continuare a traditiei si a istoriei in sine, invataturile si tainele viei si ale vinului fiind transmise din generatie in generatie.
Crama Bratu detine in proprietate cca. 45 ha de vita-de-vie, realizata prin reconversie in anul 2015 cu ajutorul fondurilor europene, din care se obtin struguri pentru vin cu IG Dealurile Moldovei. Principalele soiuri de struguri sunt Feteasca Regala, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Feteasca Neagra, Merlot.
Inregistrand o productie a viei din ce in ce mai mare, a aparut si nevoia de crama. Crama Bratu este realizata pe fonduri europene, proiectul fiind implementat in anul 2018-2019, ajungand astfel sa se mandreasca cu cea mai moderna crama din Judetul Galati. Pentru a avea o gama sortimentala diversificata, pe langa strugurii obtinuti in plantatia proprie, in crama sunt vinificati si struguri achizitionati din alte plantatii moderne din judetul Galati certificate DOC sau IG.

Conditii de depozitare

Temperatura de pastrare: 7ºC – 18ºC

PINOT GRIS BARICAT 100%

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.