Edenia

Edenia Verace Pizza ‘Nduja salsicce

458 g
26,69 lei 58,28 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pizza Verace ‘Nduja Salsicce este o pizza picanta cu un topping bogat in ingrediente de calitate superioara: mozzarella din lapte de bivolita, salam afumat si carnat tartinabil ‘Nduja. ‘Nduja este un carnat tartinabil picant, complet diferit fata de mezelurile obisnuite, avand o textura si o consistenta mai catifelata, asemanatoare cu cea a pateului. Este originar din regiunea Italiei Calabria, se prepara cu carne de porc si ardei iuti gustosi si este uscat in mod natural. Blatul este dospit 24 ore pentru a avea o textura aerata cu pori mari deschisi in stil ciabatta. Centrul pizzei este subtire si crocant in timp ce marginea este inalta si pufoasa. Potrivita pentru 2 portii.

Despre producator
Macromex aduce in Romania o gama de pizza autentic italiana, produsa in Italia dupa retete originare si cu ingrediente specifice.

Recomandare de preparare

Preincalziti cuptorul la 200°C. Indepartati folia si asezati pizza congelata in centrul cuptorului, pe grilaj si lasati-o sa se coaca cca 11 - 14 minute. Pizza este gata pentru servire daca branza s-a topit bine si marginea este maronie si crocanta. Incalziti complet inainte de a consuma. Datorita eficientei termice diferite a cuptoarelor de uz casnic, timpul optim de coacere poate varia.
Daca pizza este deja decongelata, reduceti timpul de coacere.

A nu se recongela dupa decongelare!
Produsul nu se decongeleaza inainte de preparare!

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura - 18⁰C. 

Adresa producatorului
Calea Dorobanti, nr. 32, Sector 1, Bucuresti.

Faina de GRAU, apa, sos de rosii 13% (piure de rosii, ulei de masline extravirgin, sare, amidon de porumb, oregano uscat), branza Mozzarella de bivolita 12% (LAPTE de bivolita, sare, cheag microbian, cultura starter), branza Mozzarella 7% (LAPTE pasteurizat, sare, cheag microbian, cultura starter), carnat ‘Nduja 5% (slanina, carne de porc, ardei iuti uscati, sare, extract de condimente), salam afumat 5% (carne de porc, slanina, sare, dextroza, condimente, praf de usturoi, extract de condimente, antioxidant: acid ascorbic; conservant: nitrit de sodiu), ulei de floarea soarelui, rosii uscate asezonate 2% (rosii uscate, apa, ulei de floarea soarelui, sare, oregano uscat, praf de ceapa, patrunjel uscat, praf de usturoi, antioxidant: acid ascorbic; corector de aciditate: acid citric), sare, drojdie

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1202 kJ/287 kCal
Grăsimi14 g
inclusiv acizi grași saturați5.3 g
Glucide29 g
din care zaharuri1.5 g
Proteine10 g
Sare1.6 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Lapte
Poate conține urme de:
Crustacee
Peste
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.