-14 %

FOOD & GLORY

FOOD & GLORY Paste cu ou, umplute cu prosciutto di parma si branza parmigiano reggiano

250 g

MEDIA DE 19 ZILE DE PROSPEȚIME

Până la 06.03
17,69 lei  20,79 lei
70,76 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Paste proaspete cu ou preparate cu faina de grau moale si gris de grau dur, in forma „Mezzeluna” cu umplutura de Prosciutto di Parma si branza Parmigiano Reggiano. A se pastra la o temperatura de +4°C. Dupa deschiderea ambalajului, a se consuma în 3 zile. A se consuma de preferinta înainte de / Lot: vezi partea inferioara a foliei de plastic. Adaugati pastele în apa clocotita. Fierbeti usor timp de 4 minute. Scurgeti pastele. Adaugati ulei de masline extravirgin sau sosul preferat (sugestii pe www.food&glory.com) si serviti imediat. Presarati Parmigiano Reggiano ras.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 19 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Paste (40%): faina de GRaU moale, OU 28,5%, gris de GRaU dur.
Umplutura (60%): crema Parmigiano Reggiano D.O.P. 22% [apa, Parmigiano Reggiano D.O.P. 15% [1,98% în produs finit] (LAPTE, sare, cheag), faina alba de porumb, sare], smantana (LAPTE), apa, zer praf (LAPTE), Prosciutto de Parma D.O.P. 10% (carne de porc, sare), pesmet (faina de GRaU moale, sare, drojdie), Parmigiano Reggiano D.O.P. 5% (LAPTE, sare, cheag), branza Ricotta (zer (LAPTE), smantana (LAPTE), sare, corector de aciditate: acid citric, acid lactic), faina alba de porumb, sare, unt (LAPTE). Produsul poate contine urme de SOIA si MUsTAR.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1092 kJ/260 kCal
Grăsimi10 g
inclusiv acizi grași saturați6.3 g
Glucide33 g
din care zaharuri4.6 g
Proteine9.1 g
Sare1.6 g
Fibre g