FOOD & GLORY

FOOD & GLORY Paste cu ou, umplute cu branza burrata si salam picant ‘nduja

250 g

MEDIA DE 26 ZILE DE PROSPEȚIME

20,79 lei 83,16 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Paste proaspete cu ou preparate cu faina de grau moale si gris de grau dur, in forma „Grandi Mezzeluna” cu umplutura de branza burrata si carnat N’duja. A se pastra la o temperatura de +4°C. Dupa deschiderea ambalajului, a se consuma în 3 zile. A se consuma de preferinta înainte de / Lot: vezi partea inferioara a foliei de plastic. Adaugati pastele în apa clocotita. Fierbeti usor timp de 4-5 minute. Scurgeti pastele. Adaugati ulei de masline extravirgin sau sosul preferat (sugestii pe www.food&glory.com) si serviti imediat. Presarati Parmigiano Reggiano ras.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 26 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Paste (35%): faina de GRaU moale, OU 28,5%, gris de GRaU dur.
Umplutura (65%): branza Mozzarella (LAPTE, sare, cheag microbian), branza Burrata 19,2% (LAPTE, smantana (LAPTE), sare, cheag), branza Ricotta (zer (LAPTE), smantana (LAPTE), sare, corector de aciditate: acid citric, acid lactic), pesmet (faina de GRaU moale, sare, drojdie), sos Bechamel (LAPTE semidegresat, apa, unt (LAPTE), faina de GRaU, amidon de porumb, zahar, sare, nucsoara), carnat ‘Nduja 8% [carne de porc, pasta picanta de ardei iute (ardei iute, sare), sare, condimente, corector de aciditate: acid ascorbic], unt (LAPTE), uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de SOIA, ulei de rapita, ulei de porumb), LACTOZa, branza tare rasa (LAPTE, sare, cheag microbian), sare. Produsul poate contine urme de SOIA si MUsTAR.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1327 kJ/317 kCal
Grăsimi17 g
inclusiv acizi grași saturați9.2 g
Glucide29 g
din care zaharuri4.5 g
Proteine11 g
Sare1.3 g
Fibre g