Lyrakis

Lyrakis Ulei de masline extravirgin

250 g
44,99 lei 179,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lyrakis ne ofera cu mandrie cel mai pur produs care ar putea fi produs vreodată din natura cretana!

Ulei de masline extravirgin de calitate superioara, de tip „Koroneiki”, extras din campuri de maslini atent selectionate din provincia Merambelo din Lassithi, Creta.

Uleiul este produs exclusiv prin procese mecanice, fara substante chimice sau aditivi. Are aciditate mica si este bogat in polifenoli. Produs in cea mai pura traditie greceasca, uleiul de masline extravirgin de la Lyrakis va va surprinde cu arome usor fructate, cu un gust minunat de masline autentice

Uleiul de masline extravirgin clasic are o valoare nutritiva ridicata si caracteristici organoleptice unice. O adevarata bijuterie nutritionala cu o multime de proprietati benefice.

Acest ulei este de culoare verde inchis, are o textura catifelata, un parfum fructat de intensitate medie si gust usor picant.

 

Mod de intrebuintare

Este perfect pentru sosurile in care se combina ierburi, condimente, usturoi sau sucuri de citrice pentru a crea gusturi sanatoase. Inlocuieste cu succes untul - se poate folosi in majoritatea retetelor (chiar si produse de patiserie), dar nu se foloseste la prajit.

Poate fi folosit in salate, sosuri, la asezonarea branzei si a fripturii, alaturi de multe condimente. 

Despre producator

Lyrakis Family este una dintre putinele companii din Creta care are o unitate de productie integrata vertical, precum si un sistem de trasabilitate pentru produsele sale care sunt verificate in fiecare pas al procesului, astfel incat ofera iubitorilor de masline si ulei de masline produse de calitate optima.

Lyrakis Family ofera consumatorilor  produse de inalta calitate, cu mare valoare nutritiva, care au la baza ulei de masline extravirgin. Lyrakis Family are in vedere cautarea constanta si crearea de produse inovatoare cu valoare nutritiva ridicata, care merita sa fie raspandite pe scara larga si sa devina parte integranta a dietei fiecarui consumator.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc intunecos si racoros.

Producator

Lyrakis Family SA
Alonaki Sisiou Sisi, 724 00
Creta, Grecia

Ulei de masline de calitate superioara obtinut direct din masline si numai prin mijloace de prelucrare mecanice

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică828 kJ/3467 kCal
Grăsimi92 g
inclusiv acizi grași saturați13 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine0 g
Sare0 g
Fibre g