Lyrakis

Lyrakis Masline Kalamon Savore cu rozmarin marinate in ulei de masline extra virgin

200 g
20,29 lei 101,45 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Masline kalamon cu rozmarin, marinate in ulei de masline extra virgin.

Maslinele pot fi consumate ca atare, la micul dejun sau in orice moment al zilei. Pot da savoare oricarui preparat sau unei cine usoare de aroma de vara.

Soiul de masline Kalamon este cel mai renumit in Grecia si din intreaga lume, fiind cunoscut si ca soiul de masline Kalamata, dupa orasul grecesc in care se cultiva, Kalamata.

Despre producator

Lyrakis Family este una dintre putinele companii din Creta care are o unitate de productie integrata vertical, precum si un sistem de trasabilitate pentru produsele sale care sunt verificate in fiecare pas al procesului, astfel incat ofera iubitorilor de masline si ulei de masline produse de calitate optima.

Lyrakis Family ofera consumatorilor  produse de inalta calitate, cu mare valoare nutritiva, care au la baza ulei de masline extravirgin. Lyrakis Family are in vedere cautarea constanta si crearea de produse inovatoare cu valoare nutritiva ridicata, care merita sa fie raspandite pe scara larga si sa devina parte integranta a dietei fiecarui consumator.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc racoros si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere.

Producator

Lyrakis Family SA
Alonaki Sisiou Sisi, 724 00
Creta, Grecia

Masline kalamon cu rozmarin, ulei de masline extra virgin. Poate contine fragmente de migdale.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică803 kJ/195 kCal
Grăsimi19.39 g
inclusiv acizi grași saturați2.43 g
Glucide0.94 g
din care zaharuri0.47 g
Proteine1.97 g
Sare3.95 g
Fibre4.56 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Fructe cu coaja
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.