Beyond Meat

Beyond Meat Nuggets 10X20g

200 g
25,99 lei 129,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Alternativa vegana pentru nuggets de pui crispy

Recomandare de preparare
 
 A se consuma produsul doar gatit, dupa preparare termica

Friteuza: Puneti produsul congelat in friteuza incalzita la 170°C  si gatiti-l pentru 4 minute pana devine auriu si crocant.
Cuptor: Puneti produsul congelat pe hartie de copt in cuptorul preincalzit la 220°C si gatiti-l pentru 9 minute pana devine auriu si crocant.

Despre producator

Beyond Meat, este o companie “altfel”. Fondata in anul 2009 de avocatul vegan Ethan Browne, compania a devenit lider de piata pentru burgerii pe baza de plante asemanatori celor din carne.

Totul a inceput cu doua intrebari simple : "De ce avem nevoie de un animal pentru a produce carne? De ce nu putem sa producem carne din plante?"

Compania Beyond Meat ne-a aratat ca se poate produce carne din plante si ca produsele pe baza de plante pot fi mai savuroase si mai sanatoase decat cele pe baza de proteina animala.

Conditii de depozitare
A se pastra la temperaturi de -18 °C

Apa, faina de GRAU, gluten din GRAU (10%), proteina de fasole Fava (6%) , aroma, amidon de porumb modificat, ulei vegetal de rapita, stabilizatori (metilceluloza, celuloza), amidon de mazare, ulei de cocos, colorant ( carbonat de calciu), sare, amidon de porumb, faina de orez, extract de drojdie, pudra de usturoi deshidratat, pudra de ceapa deshidratata, proteina de mazare*, agenti de afanare (difosfati, carbonati de sodiu), ulei vegetal de floarea soarelui, condimente, ierburi aromatice, drojdie uscata, zahar. Poate contine urme de SOIA. *Persoanele cu alergii la legume precum mazarea trebuie sa fie precaute atunci cand introduc proteina de mazare in dieta lor zilnica deoarece exista posibilitatea unei alergii.Produsul nu contine arahide sau fructe cu coaja lemnoasa.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1200 kJ/288 kCal
Grăsimi16 g
inclusiv acizi grași saturați1.8 g
Glucide19 g
din care zaharuri1.1 g
Proteine15 g
Sare1.19 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Soia
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.