Mutti

Mutti Sos de rosii pentru pizza

400 g
10,49 lei 26,23 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sosul de rosii pentru Pizza de la Mutti este facut cu 100% rosii italiene condimentat cu busuioc si oregano devenind un sos "gata de folosit". 
Sosul are o aroma bogata si o textura perfecta pentru a fi folosit pe pizza sau pe flatbread. Puteti de asemenea sa il incercati ca si sos de dipping sau pentru a face o pasta tapenade cu masiline.

Despre producator

Giovanni Mutti (1805-1894) este un fermier care utilizase sistemul sideral cu mult inaintea timpului sau, fiind folosit si in prezent in agricultura exologica. Se ia in considerare influenta soarelui si a lunii asupra cultivarii plantelor. Dupa multe experimente, Giovanni a reusit sa inoveze prin aplicarea tehnicilor de rotatie a culturilor. Acest lucru a permis solului sa-si recapete substantele nutritive, reducand in acelasi timp nevoia de ingrasaminte naturale si chimice. Rotatia culturilor este o practica esentiala in agricultura, chiar si astazi, demonstrand ca vechile traditii rurale sunt inca secretul din spatele cultivarii celor mai bune rosii.

Ca si companie, misiunea Mutti este de a aduce rosia la cel mai inalt nivel. Este acelasi obiectiv care i-a calauzit de mai bine de 120 de ani. Chiar si astazi, inca învata lucruri noi despre acest fruct minunat si imbunatatesc constant fiecare aspect referitor la producerea sa pentru a obtine cele mai bune produse tomate cu putinta.

Conditii de pastrare

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider.

Producator

MUTTI S.p.A.
Via Traversetolo 28
43022 Localita Piazza di Montechiarugolo
Parma
Italia

Rosii (99,2%), sare, busuioc (0,05%) , oregano (0,04%) ,ceapa (0,03%) , arome naturale

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică169 kJ/40 kCal
Grăsimi0.2 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide6.6 g
din care zaharuri4.8 g
Proteine1.8 g
Sare0.85 g
Fibre0 g