Mutti

Mutti Sos de rosii pentru pizza

400 g
9,99 lei 24,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sosul de rosii pentru Pizza de la Mutti este facut cu 100% rosii italiene condimentat cu busuioc si oregano devenind un sos "gata de folosit". 
Sosul are o aroma bogata si o textura perfecta pentru a fi folosit pe pizza sau pe flatbread. Puteti de asemenea sa il incercati ca si sos de dipping sau pentru a face o pasta tapenade cu masiline.

Despre producator

Giovanni Mutti (1805-1894) este un fermier care utilizase sistemul sideral cu mult inaintea timpului sau, fiind folosit si in prezent in agricultura exologica. Se ia in considerare influenta soarelui si a lunii asupra cultivarii plantelor. Dupa multe experimente, Giovanni a reusit sa inoveze prin aplicarea tehnicilor de rotatie a culturilor. Acest lucru a permis solului sa-si recapete substantele nutritive, reducand in acelasi timp nevoia de ingrasaminte naturale si chimice. Rotatia culturilor este o practica esentiala in agricultura, chiar si astazi, demonstrand ca vechile traditii rurale sunt inca secretul din spatele cultivarii celor mai bune rosii.

Ca si companie, misiunea Mutti este de a aduce rosia la cel mai inalt nivel. Este acelasi obiectiv care i-a calauzit de mai bine de 120 de ani. Chiar si astazi, inca învata lucruri noi despre acest fruct minunat si imbunatatesc constant fiecare aspect referitor la producerea sa pentru a obtine cele mai bune produse tomate cu putinta.

Conditii de pastrare

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider.

Producator

MUTTI S.p.A.
Via Traversetolo 28
43022 Localita Piazza di Montechiarugolo
Parma
Italia

Rosii (99,2%), sare, busuioc (0,05%) , oregano (0,04%) ,ceapa (0,03%) , arome naturale

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică169 kJ/40 kCal
Grăsimi0.2 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide6.6 g
din care zaharuri4.8 g
Proteine1.8 g
Sare0.85 g
Fibre0 g