
Mutti
Mutti Rosii pasate cu busuioc
0,7 kgLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Rosiile pasate Mutti isi completeaza gustul aromat datorita busuiocului proaspat adaugat. Rosiile pasate Mutti cu busuioc sunt indicate pentru prepararea retetelor rapide, precum spaghetele clasice cu sos si busuioc. O reteta simpla, dar cu un gust generos datorita sosului din rosii pasate cu o aroma inconfundabila de busuioc proaspat taiat.
Despre producator
Giovanni Mutti (1805-1894) este un fermier care utilizase sistemul sideral cu mult inaintea timpului sau, fiind folosit si in prezent in agricultura exologica. Se ia in considerare influenta soarelui si a lunii asupra cultivarii plantelor. Dupa multe experimente, Giovanni a reusit sa inoveze prin aplicarea tehnicilor de rotatie a culturilor. Acest lucru a permis solului sa-si recapete substantele nutritive, reducand in acelasi timp nevoia de ingrasaminte naturale si chimice. Rotatia culturilor este o practica esentiala in agricultura, chiar si astazi, demonstrand ca vechile traditii rurale sunt inca secretul din spatele cultivarii celor mai bune rosii.
Ca si companie, misiunea Mutti este de a aduce rosia la cel mai inalt nivel. Este acelasi obiectiv care i-a calauzit de mai bine de 120 de ani. Chiar si astazi, inca învata lucruri noi despre acest fruct minunat si imbunatatesc constant fiecare aspect referitor la producerea sa pentru a obtine cele mai bune produse tomate cu putinta.
Conditii de pastrare
A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider.
Producator
MUTTI S.p.A.
Via Traversetolo 28
43022 Localita Piazza di Montechiarugolo
Parma
Italia
Rosii (99%), sare, busuioc (0,1%), extract de busuioc
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 149 kJ/36 kCal |
| Grăsimi | 0.5 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 0.1 g |
| Glucide | 5.1 g |
| din care zaharuri | 4.5 g |
| Proteine | 1.6 g |
| Sare | 0.5 g |
| Fibre | 0 g |