
Mutti
Mutti Rosii pasate cu busuioc
0,7 kgLivrare în 2 ore
Cea mai mare selecție de produse de tip supermarket,de la producători locali, artizani, farmacie și multe altele.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
Rosiile pasate Mutti isi completeaza gustul aromat datorita busuiocului proaspat adaugat. Rosiile pasate Mutti cu busuioc sunt indicate pentru prepararea retetelor rapide, precum spaghetele clasice cu sos si busuioc. O reteta simpla, dar cu un gust generos datorita sosului din rosii pasate cu o aroma inconfundabila de busuioc proaspat taiat.
Despre producator
Giovanni Mutti (1805-1894) este un fermier care utilizase sistemul sideral cu mult inaintea timpului sau, fiind folosit si in prezent in agricultura exologica. Se ia in considerare influenta soarelui si a lunii asupra cultivarii plantelor. Dupa multe experimente, Giovanni a reusit sa inoveze prin aplicarea tehnicilor de rotatie a culturilor. Acest lucru a permis solului sa-si recapete substantele nutritive, reducand in acelasi timp nevoia de ingrasaminte naturale si chimice. Rotatia culturilor este o practica esentiala in agricultura, chiar si astazi, demonstrand ca vechile traditii rurale sunt inca secretul din spatele cultivarii celor mai bune rosii.
Ca si companie, misiunea Mutti este de a aduce rosia la cel mai inalt nivel. Este acelasi obiectiv care i-a calauzit de mai bine de 120 de ani. Chiar si astazi, inca învata lucruri noi despre acest fruct minunat si imbunatatesc constant fiecare aspect referitor la producerea sa pentru a obtine cele mai bune produse tomate cu putinta.
Conditii de pastrare
A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider.
Producator
MUTTI S.p.A.
Via Traversetolo 28
43022 Localita Piazza di Montechiarugolo
Parma
Italia
Rosii (99%), sare, busuioc (0,1%), extract de busuioc
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 149 kJ/36 kCal |
Grăsimi | 0.5 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.1 g |
Glucide | 5.1 g |
din care zaharuri | 4.5 g |
Proteine | 1.6 g |
Sare | 0.5 g |
Fibre | 0 g |