
Pasta d'Alba
Pasta d'Alba ECO Paste tricolore fusilli din porumb, spanac si sfecla rosie
250 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
Preț Xtra:
18,71 lei
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Pastele organice fusilli tricolore din faina de porumb, spanac si sfecla rosie, fara gluten, au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.
Obtinuta prin macinarea boabelor de porumb uscate, faina de porumb vine cu o serie de beneficii pentru sanatate: faina de porumb nu contine gluten, fiind o alternativa buna pentru persoanele cu boala celiaca sau intoleranta la gluten. Totodata, este o sursa buna de fibre alimentare, care ajuta la mentinerea sanatatii digestive, prevenind constipatia si contribuind la sanatatea colonului.
Spanacul este o sursa excelenta de vitamine si minerale, inclusiv vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, magneziu si potasiu. Aceste substante nutritive sunt esentiale pentru sanatatea generala, sustinand functionarea corecta a sistemului imunitar, sanatatea oaselor si metabolismul energetic.
Sfecla este o sursa buna de antioxidanti, imbunatateste circulatia sangvina si tensiunea arteriala.
Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.
Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui
Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.
Faina de porumb*, spanac* 2%, sfecla rosie* 2%, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 1518 kJ/358 kCal |
| Grăsimi | 1.8 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 1.4 g |
| Glucide | 77.8 g |
| din care zaharuri | 0.7 g |
| Proteine | 7.5 g |
| Sare | 0.02 g |
| Fibre | 1.7 g |
Alergeni
| Poate conține urme de: |
| Soia |
| Mustar |