Verdino

Verdino Alternativa vegetala la carne tocata congelata

200 g
12,79 lei 63,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Imagineaza-ti ca ai o panza alba de fiecare data cand gatesti! De asta toata lumea iubeste tocata noastra vegetala. E o sursa buna de fibre si proteine, cu ajutorul careia orice reteta iese minunat. Secretul sta in condimentele potrivite si textura perfecta! De acum stii la cine sa apelezi pentru orice preparat plant-based, de la tacos, la paste sau chiar sarmale. Varianta congelata e la fel de buna, doar ca o poti pastra pe-aproape mult mai mult timp. Stii tu, tocata buna la nevoie se cunoaste.

Recomandare de preparare

Se caleste in putin ulei incins 6-8 minute, amestecand continuu. Apoi, se condimenteaza si se utilizeaza urmand reteta dorita. Se foloseste in toate preparatele proprii carnii tocate clasice: ciorba de perisoare, sos Bolognese, chiftelute, sarmale, ardei umpluti, drob, kebap, etc. A se consuma numai dupa preparare termica.

Despre producator

In 2019 a aparut pe piata Verdino, primul si singurul producator roman ce ofera alternativa vegetala la produsele din carne folosind proteina de mazare si uleiul de cocos. Cu fabrica situata in Alba, Verdino are un portofoliu variat de produse din categoriile gratare: mici, cheesburgeri, burgeri, carnati, mezeluri: sunca, felii vegetale, branzeturi si pizza vegetala.

Misiunea Verdino: calitate, sanatate, sustenabilitate

Conditii de depozitare

Spatii frigorifice la temperatura de -18 °Celsius.

Adresa producatorului

Biharia nr. 26, Sector 1
Bucuresti, Etaj 5, Biharia Office

Apa, 21% proteina de mazare, ulei de cocos, agent de ingrosare: metil-celuloza, fibra de mazare, amidon modificat, sare alimentara neiodata, aroma, colorant: pudra de sfecla rosie, dextroza, extract de ceai, extract de drojdie, extract de condimente, extract de ardei, antioxidant: acid ascorbic. Poate contine urme de: gluten, soia, telina, mustar, fructe cu coaja lemnoasa.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică929 kJ/224 kCal
Grăsimi16 g
inclusiv acizi grași saturați14 g
Glucide6.5 g
din care zaharuri1.2 g
Proteine11 g
Sare2 g
Fibre4.9 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Cereale care contin gluten
Soia
Fructe cu coaja
Telina
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.