Edenia

Edenia Veggie paella

0,6 kg
18,39 lei 30,65 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Veggie paella Edenia este o mancare cu specific spaniol, produsa chiar in tara sa de origine, Spania, ce combina aromele specifice paellei intr-un mix delicios de orez si legume, potrivit chiar si pentru cei vegani. Un preparat traditional, pe care il poti pregati rapid si la tine acasa!

Contine orez prefiert cu turmeric si un mix bogat de legume: mazare, fasole verde, ardei rosu, ardei galben copt pe gratar, ceapa prajita si fasole cannellini.

• Produs vegan
• Fara gluten
• Fara conservanti, coloranti artificiali sau arome artificiale
• Fara ingrediente modificate genetic

Nu se decongeleaza inainte de preparare.

Mancare gata pregatita, dupa o reteta spaniola.

Se prepara usor, in doar 7 minute.

Recomandare de preparare:

Preparare la cuptor:

Intr-o tigaie incinsa puneti 1-2 linguri de ulei, iar cand aceasta s-a incalzit, adaugati produsul congelat si amestecati in mod regulat la foc mediu timp de 5-7 minute, sau pana cand produsul ajunge la consistenta dorita.

Preparare la microunde:

Scoateti produsul congelat din punga si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac si introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalziti timp de 3 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti. Produsul nu necesita decongelare inainte de preparare. A nu se recongela produsul dupa decongelare!

Conditii de depozitare:

- 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
- 7 °C in frigider

Mix de legume in proportii variabile 50% (mazare, fasole verde, ardei roSu, ardei galben copt la gratar (ardei galben, ulei de floarea soarelui), ceapa prajita (ceapa, ulei de floarea soarelui)), orez galben fiert 28% (apa, orez, turmeric), sos (apa, fasole verde, ceapa, ulei de masline, morcovi, ardei roSu, ardei verde, bulion de legume (legume Si supa de legume (morcovi, praz, ceapa, usturoi), extract de vin alb, sare, ulei de floarea soarelui, extract de condimente), conopida, praz, concentrat de roSii, usturoi, sare, faina de orez, condimente), fasole cannellini 8%.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică509 kJ/122 kCal
Grăsimi2.8 g
inclusiv acizi grași saturați3.2 g
Glucide19.3 g
din care zaharuri3.2 g
Proteine3.5 g
Sare0.65 g
Fibre2.6 g