Frosch Eco

Frosch ECO Detergent igienic levantica spray

500 ml
ECO
16,99 lei 33,98 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.


Detergentul igienic Frosch Eco cu lavanda asigura curatarea naturala si igienica a suprafetelor care se sterg, in special in baie si toaleta. Dizolva impuritatile persistente de calcar si de sapun, indeparteaza bacteriile si alergenii. Cu o formula de inalta performanta, detergentul indeparteaza terenurile de reproducere pentru bacterii si dizolva depunerile de murdarie, rezidurile de sapun, petele de apa si depunerile de calcar. De asemenea, elimina mirosurile neplacute din casa si lasa in urma parfum natural de lavanda.

 • curata din punct de vedere igienic
 • pentru bucatarie si baie
 • elimina mirosurile neplacute
 • vegan
 • fara microplastic
 • ingrediente cultivate in Europa
 • sticla realizata 100% din plastic recicla

  Despre producator:
  Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
  Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

  Instructiuni de pastrare:
  A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

  Adresa producator:
  Werner & Mertz GmbH
  Rheinallee 96
  D-55120 Mainz, Germania
  Postfach 4340