Frosch Eco

Frosch ECO Detergent lichid rufe colorate cu rodie

1,5 l
ECO
38,49 lei 25,66 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul lichid pentru textile colorate Frosch Eco cu rodii este potrivit pentru toate tesaturile, cu exceptia lanii si matasii. Formula cu extract de rodie curata usor tesaturile la temperaturi de la 20° la 60° C si lasa rufele moi, curate si placut parfumate. Protectia speciala a culorii textilelor pe termen lung asigura faptul ca rufele nu se decoloreaza, culorile nu ies in timpul spalarii si isi pastreaza un aspect proaspat chiar si dupa mai multe spalari. Detergentul nu contine conservanti. Compatibilitatea foarte buna cu pielea a fost confirmata prin teste dermatologice. Eficienta ridicata la spalarea rufelor, protejand insa pielea si culoarea tesaturilor datorita proprietatilor fructului de rodie. Folosit intre 20 grade Celsius si 95 grade Celsius poate fi utilizat pentru orice tesaturi, cu exceptia lanii si a matasii. PH neutru, testat dermatologic.

 • protejeaza culorile si ingrijeste fibrele
 • puterea de spalare 20° - 60° C
 • tip rufe: colorate, albe, negre
 • 20 spalari
 • vegan
 • fara microplastic

  Despre producator:
  Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
  Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340