Frosch Eco

Frosch ECO Detergent universal anticalcar cu otet

1 l
ECO
15,29 lei 15,29 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul universal anticalcar cu otet Frosch Eco indeparteaza calcarul, petele de apa, rezidurile de sapun si murdaria. O face cu puterea dovedita si foarte eficienta a otetului, care curata temeinic toate zonele din gospodarie, in special bucataria si baia, indeparteaza calcarul si lasa in urma o curatenie stralucitoare. Peste tot in gospodaria dvs. unde exista apa, exista si calcar. Frosch Anticalcar cu otet de zmeura elimina calcarul si rezidurile de murdarie de pe robinete, cazi de baie, dusuri si dale. Formula puternica cu otet de zmeura curata bucataria si baia fara efort, lasand in urma suprafete stralucitoare si un parfum proaspat de zmeura.

Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340