Frosch Eco

Frosch ECO Detergent universal PH-neutru

1 l
ECO
14,49 lei 14,49 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul universal PH neutru Frosch Eco este un produs de curatare universal deosebit de economic pentru podele, lemn, mobilier de bucatarie si baie, gresie si instalatii sanitare. Formula care contine agenti tensioactivi pe baza de plante este prietenoasa cu pielea si materialele chiar si in cazul utilizarii frecvente. Formula cu pH neutru este perfect potrivita pentru spalarea mainilor sau a articolelor delicate care pot fi spalate manual. Compatibilitatea sa foarte buna cu pielea a fost confirmata dermatologic. Frosch PH neutru contine ingrediente naturale, ce protejeaza atat pielea sensibila cat si mediul, chiar si in cazul unor utilizari frecvente. Este ideal pentru orice suprafata.

  • curatarea blanda a tuturor suprafetelor
  • prietenos cu pielea si materialele
  • pH neutru pentru piele
  • ideal si pentru spalarea mainilor
  • vegan
  • fara microplastic
  • sticla realizata 100% din plastic reciclat

Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340