Galbani
Galbani Gorgonzola cremoso
150 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Gorgonzola Cremoso este o branza cu mucegai albastru verzui, cu denumire de origine protejata. Este produsa din lapte de vaca, are o textura moale, contine multa grasime si are o perioada medie de maturare. Gustul acesteia este puternic, dar placut. Aroma distinctiva este o sursa inepuizabila de inspiratie culinara si ofera un plus de savoare multor feluri de mancare – de la aperitive la deserturi. Gorgonzola Cremoso poate fi depozitata in frigider dupa deschidere fara a-si pierde gustul excelent.
Beneficii
Sursa de proteine, calciu, fosfor si vitamine.
Sugestii de servire
Gorgonzola Cremoso poate fi servita simpla, cu o felie de paine prajita sau folosita ca ingredient in mancarurile calde sau reci. Este nelipsita in celebra pizza quattro formaggi si se poate adauga in sosuri pentru paste si salate, la gnocchi de cartofi, friptura sau risotto.
Scoateti branza din frigider cu cel putin o jumatate de ora înainte de consum, deoarece gustul si aroma sunt puse mai mult in valoare la temperatura camerei.
Conditii de depozitare
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +4°C si +7°C.
Despre producator
Galbani ii inspira pe italieni de peste 130 de ani, iar mozzarella sa este cea mai bine vanduta din Italia, unde este recunoscuta pentru calitate si consistenta. Descoperiti gama de Mozzarella Galbani, de la mozzarella de vaca, pana la mozzarella din lapte de bivolita sau Mozzarella Cucina, potrivita pentru mancarurile gatite la cald.
Lapte de vaca integral pasteurizat, selectie de mucegaiuri albastre, sare, cheag. Continut de grasime in substanta uscata : min. 48%.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1311 kJ/316 kCal |
Grăsimi | 26 g |
inclusiv acizi grași saturați | 18 g |
Glucide | 1.5 g |
din care zaharuri | 0.5 g |
Proteine | 19 g |
Sare | 1.4 g |
Fibre | g |
Alergeni
Lapte |