Galbani

Galbani Gorgonzola cremoso

150 g
17,49 lei 116,60 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Gorgonzola Cremoso este o branza cu mucegai albastru verzui, cu denumire de origine protejata. Este produsa din lapte de vaca, are o textura moale, contine multa grasime si are o perioada medie de maturare. Gustul acesteia este puternic, dar placut. Aroma distinctiva este o sursa inepuizabila de inspiratie culinara si ofera un plus de savoare multor feluri de mancare – de la aperitive la deserturi. Gorgonzola Cremoso poate fi depozitata in frigider dupa deschidere fara a-si pierde gustul excelent.

Beneficii

Sursa de proteine, calciu, fosfor si vitamine.

Sugestii de servire

Gorgonzola Cremoso poate fi servita simpla, cu o felie de paine prajita sau folosita ca ingredient in mancarurile calde sau reci. Este nelipsita in celebra pizza quattro formaggi si se poate adauga in sosuri pentru paste si salate, la gnocchi de cartofi, friptura sau risotto.

Scoateti branza din frigider cu cel putin o jumatate de ora înainte de consum, deoarece gustul si aroma sunt puse mai mult in valoare la temperatura camerei.

Conditii de depozitare

A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +4°C si +7°C.

Despre producator

Galbani ii inspira pe italieni de peste 130 de ani, iar mozzarella sa este cea mai bine vanduta din Italia, unde este recunoscuta pentru calitate si consistenta. Descoperiti gama de Mozzarella Galbani, de la mozzarella de vaca, pana la mozzarella din lapte de bivolita sau Mozzarella Cucina, potrivita pentru mancarurile gatite la cald.

0

Lapte de vaca integral pasteurizat, selectie de mucegaiuri albastre, sare, cheag. Continut de grasime in substanta uscata : min. 48%.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1311 kJ/316 kCal
Grăsimi26 g
inclusiv acizi grași saturați18 g
Glucide1.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine19 g
Sare1.4 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.