Galbani

Galbani Mozzarella minibufala

150 g
19,79 lei 131,93 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mozzarella di latte di Bufala este un tip de mozzarella obtinuta doar din lapte de bivolita, cu pasta moale, proaspata, pastrata in zer. Laptele folosit este bogat în proteine, integral pasteurizat si provine tocmai din Italia. Gustul autentic, distinct si intens face ca orice preparat sa capete un gust deosebit.

Datorita formei mini a bilutelor de branza, mozzarella din lapte de bivolita este un produs perfect pentru salate, pizza sau alte mancaruri cu specific italian.

Ambalajului practic, cu capac, permite inchiderea, pastrand prospetimea produsului pentru un timp mai indelungat.

Textura fina, moale si usor elastica reuseste sa intregeasca experienta culinara a fiecarei persoane care incearca Mozzarella di latte di Bufala.

Beneficii

Mai bogata in calciu si proteine, comparativ cu mozzarella din lapte de vaca.

Sugestii de servire

Cel mai bun mod de a aprecia aroma branzei Mozzarella di latte di Bufala Galbani este de a o servi singura, cu putin de ulei de masline.

Conditii de depozitare

A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +2°C si +6°C.

Despre producator

Galbani ii inspira pe italieni de peste 130 de ani, iar mozzarella sa este cea mai bine vanduta din Italia, unde este recunoscuta pentru calitate si consistenta. Descoperiti gama de Mozzarella Galbani, de la mozzarella de vaca, pana la mozzarella din lapte de bivolita sau Mozzarella Cucina, potrivita pentru mancarurile gatite la cald.

0

Lapte de bivolita, culturi lactice, sare, cheag. Continut de grasime in substanta uscata : min. 52%.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1126 kJ/272 kCal
Grăsimi24 g
inclusiv acizi grași saturați16 g
Glucide1 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine13 g
Sare0.67 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.