Livrare

Coș

Zaganu

Zaganu Bere rosie ale

330 ml
10,79 lei 32,70 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Zaganu Rosie este un Red Ale stil belgian, o bere nepasteurizata, nefiltrata, de culoare rosiatica, fermentata in mod natural timp de minim 23 de zile. Caracteristic stilului, Zaganu Rosie are arome puternice florale, fructate si un gust puternic, plin. Este facuta cu 3 tipuri de malt, 3 tipuri de hamei si o drojdie belgiana speciala de fermentatie inalta. Alcool:7%, EP: 16.

Despre producator

Zaganu este o micro-berarie independenta, 100% romaneasca fondata in 2013 de Alexandru si Laurentiu, doi tineri antreprenori.
Productia este asigurata de o echipa mica de localnici priceputi din comuna Maneciu, in frunte cu un maestru berar. Micro-beraria se afla la poalele varfului Zaganu din muntii Carpati, aproape de statiunea Cheia, in satul Maneciu-Ungureni, judetul Prahova. Zaganu, atat muntele cat si berea poarta numele unei specii de maiastre de vultur (vulturul barbos), vanat pana la disparitie in urma cu 100 ani. Berea produsa in aceasta micro-berarie se numeste Zaganu si este o bere artizanala, nepasteurizata, fabricata doar din ingrediente usor de citit si pronuntat: apa, malt, hamei si drojdie.

Conditii de depozitare

Pastrati berea intr-un loc racoros, ferit de lumina soarelui, recomandam sub 10°C.

Adresa producatorului

Sat Maneciu - Ungureni, 72, comuna Maneciu
Jud. Prahova, 107365

0

apa, malt, hamei, drojdie

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică kJ/69 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine g
Sare g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.