Morettino ECO Cafea boabe artizanala Naturae

500 g
ECO
 63,99 lei 127,98 lei/kg
Categorie:
Țara: Italia,

Cafeaua boabe bio artizanala Naturae Morettino este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Acest produs reprezinta o selectie de cafele fine ce ofera un gust intens cu un caracter mediteranean, in care notele pregnante ale cafelei Arabica braziliene se amesteca cu notele florale tipice de cafea din Peru, apoi cu aciditatea placuta data de cafeaua mexicana si cu accentul de ciocolata neagra al cafelei indiene. Originea cafelei(poate varia) este din India Cherry, Perù Chanchamayo, Brazilia Santos, Mexic Berilo. Boabele de cafea au fost prajite printr-un procedeu ecologic de intensitate medie-tare, obtinandu-se un caracter plin de vitalitate.

Instructiuni de folosinta

Aceasta cafea de calitate bio este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii. Se prepara in espressorul de cafea.

Despre producator

Morettino este o poveste autentica de dragoste pentru cafea nascuta in 1920 in Sicilia, in inima Mediteranei. De o suta de ani si de-a lungul a patru generatii, familia Morettino creeaza o cafea artizanala excelenta si raspandeste cultura acesteia, urmarind in mod constant menirea naturala pentru calitate. Pasiunea lui Angelo Morettino pentru cafea s-a nascut in 1920 intr-un magazin de familie vechi de condimente situat in satul istoric San Lorenzo ai Colli din Palermo. De atunci, dragostea pentru cafea a calauzit compania in cautarea excelentei, neacceptand niciodata vreun compromis cu privire la calitate si respectand secretele prelucrarii lente si artizanale. O pasiune care are radacini foarte indepartate, plina de semnificatii istorice, culturale si sociale care au caracterizat intotdeauna raspandirea culturii autentice a cafelei de calitate din Sicilia. De atunci, elementele distinctive ale lui Morettino au fost selectia atenta a materiilor prime, prelucrarea lenta si artizanala si arta de a amesteca cele mai bune origini de cafea din intreaga lume. Raspunsul de pe piata a fost semnificativ, iar calitatea selectiilor Morettino a devenit in curand un punct de referinta in cercurile burgheziei din Palermo si in primele cafenele istorice ale orasului Palermo. Morettino a sustinut intotdeauna ca inovatia trebuie sa-si aiba radacinile tocmai in traditie, astfel ca premiile internationale de prestigiu, precum numeroasele medalii de aur obtinute la degustarile internationale de cafea, premiul pentru calitate in 2015 si nominalizarea din 2016 la "Compasso d'Oro", plaseaza astazi brandul Morettino drept una dintre cele mai importante realitati de excelenta de pe scena internationala a cafelei.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

A Via Prezzolini Giuseppe 105 - 90100 Palermo (PA)

 
 

0