Morettino ECO Cafea instant Intenso 100% Arabica

100 g
ECO
 36,99 lei 369,90 lei/kg
Categorie:
Țara: Italia,

Cafeaua instant bio Intenso 100% Arabica Morettino este un produs solubil de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata.
Acest produs este obtinut dintr-o cafea de tip Arabica selectionata si organica, prajita in stil italienesc si proaspat macinata, astfel ca ofera un gust intens.

Despre producator

Morettino este o poveste autentica de dragoste pentru cafea nascuta in 1920 in Sicilia, in inima Mediteranei. De o suta de ani si de-a lungul a patru generatii, familia Morettino creeaza o cafea artizanala excelenta si raspandeste cultura acesteia, urmarind in mod constant vocatia naturala pentru calitate. Pasiunea lui Angelo Morettino pentru cafea s-a nascut in 1920 intr-un magazin de familie vechi de condimente situat in satul istoric San Lorenzo ai Colli din Palermo. De atunci, dragostea pentru cafea a calauzit compania in cautarea excelentei, neacceptand niciodata vreun compromis cu privire la calitate si respectand secretele prelucrarii lente si artizanale. O pasiune care are radacini foarte indepartate, plina de semnificatii istorice, culturale si sociale care au caracterizat intotdeauna raspandirea culturii autentice a cafelei de calitate din Sicilia. De atunci, elementele distinctive ale lui Morettino au fost selectia atenta a materiilor prime, prelucrarea lenta si artizanala si arta de a amesteca cele mai bune origini de cafea din intreaga lume. Raspunsul de pe piata a fost semnificativ, iar calitatea selectiilor Morettino a devenit in curand un punct de referinta in cercurile burgheziei din Palermo si in primele cafenele istorice ale orasului Palermo. Morettino a sustinut intotdeauna ca inovatia trebuie sa-si aiba radacinile tocmai in traditie, astfel ca premiile internationale de prestigiu, precum numeroasele medalii de aur obtinute la degustarile internationale de cafea, premiul pentru calitate in 2015 si nominalizarea din 2016 la "Compasso d'Oro", plaseaza astazi brandul Morettino drept una dintre cele mai importante realitati de excelenta de pe scena internationala a cafelei.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Instructiuni de folosinta

Este ideala pentru o pauza de cafea rapida si gustoasa, fiind totodata foarte potrivita si pentru diverse retete de patiserie si creme preparate la cuptor.
O ceasca de cafea se prepara foarte rapid, adaugand 1-2 lingurite de cafea instant Morettino in apa fierbinte(ideal la 80 grade Celsius).

Adresa producatorului

A Via Prezzolini Giuseppe 105 - 90100 Palermo (PA)

0