Bell

Bell Jambon Fermier

80 g
 12,79 lei 159,88 lei/kg
Țara: Germania,

Jambon crud- uscat, delicatesa din nordul Germaniei.

Produs obtinut prin sarare manuala si uscare la aer.

Mod de intrebuintare

A se consuma in 3 zile de la deschidere.

Despre producator

Zimbo Romania SRL.

ZimBo vine de la Zimermann – Bochum, prescurtarea venita prin telex marcand nasterea unei marci de prestigiu. In 1960 Zimbo devine la statutul de furnizor de top pentru mezelurile vidate. Prospetimea si standardul de calitate raman principiile de baza ale firmei noastre. Fiul fondatorului , Reinhard Zimmermann, face in 1976 urmatorul mare pas: de la angrosist la producator. In localitatea Borger, din landul Emsland infiinteaza o unitate producatoare de specialitati regionale de mezeluri. Deschide unitati de productie in regiunile Westfalia si Thuringia care vor produce sub marca Zimbo produse originale specifice zonei.

Specialitatile produse dupa retete originale si inovatia fac din Zimbo o marca de top in industria alimentara din Germania.

In octombrie 2008 compania elvetiana ‘’ Schweizer Bell’’ preia pachetul majoritar de actiuni ale Zimbo si devine asociat majoritar. In acest fel compania isi consolideaza pozitia de lider pe piata germana, dar si pe plan international.
Astazi grupul Bell isi desfasoara activitatea in Germania sub denumirea Bell Deutschland GmbH si Co KG cu sediul in Seevetal iar in Romania sub Zimbo Romania SRL.

Grupul Bell este unul dintre cei mai importanti procesatori de carne si producatori de produse semipreparate din Europa.

Conditii de depozitare

A se pastra la o temperatura de 0-7°C.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”