Szekely Falat

Szekely Falat Jambon Mangalita

100 g

MEDIA DE 22 ZILE DE PROSPEȚIME

16,49 lei 164,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Jambonul de Mangalita este o delicatesa potrivita pentru gustarile de dimineata si nu numai.

Sugestii de consum și preparare:
Savurează Jambonul Mangalita Szekely Falat ca aperitiv rafinat, alături de o selecție de brânzeturi fine și măsline. Pentru o gustare simplă și delicioasă, combină-l cu pâine crocantă și un strop de ulei de măsline extravirgin. De asemenea, se potrivește de minune într-un sandviș gourmet, împreună cu legume proaspete și sosuri artizanale. Fiecare felie este o invitație la un festin al simțurilor.

Despre producator

Familia Benedek si-a infiintat intreprinderea de prelucrare a carnii in anul 2008, care a inceput sà opereze sub denumirea comerciala de Benedek. Activitatea societatii in sectorul alimentar a fost una exceptionala, fiind mutata in anul 2012, intr-o locatie care gazduia un abator in Gheorgheni inca din 1977. Gustoasele noastre produse Székely Flat sunt fabricate de atunci in acest loc. Pe langa produsele din carne de porc (inclusiv specia mangalita), sunt disponibile si specialitäti din carne de pasare, carne de cal, oaie, vita si vânat. Deoarece este foarte important pentru noi sa mentinem sanatatea consumatorilor nostri si a familiilor acestora, fabricam numai produse fara aditivi sau conservanti, folosind metoda traditionala a afumatului la rece. Am fost intotdeauna atenti la indeplinirea asteptarilor consumatorilor, respectarea cerintelor legale, a reglementarilor privind siguranta alimentelor, igiena si mediul, precum si a standardelor etice si morale care constitue conditii prealabile pentru o activitate de succes. De asemenea, societatea noastra garanteaza increderea consumatorilor prin sisteme de asigurare a calitatii si standarde de siguranta alimentara utilizate in toata Europa. Ne straduim sa extindem in continuu gama de produse si chiar sa cream cerere nouà datorita strategiei noastre orientate spre viitor cu idei de produse inovatoare. Ne mentinem permanent angajamentul fata de imbunatatirea generala a calitatii produselor din carne si satisfacerea maxima a cerintelor consumatorilor in ceea ce priveste gustul. Vom continua sa privim spre viitor cu aceasta atitudine prospectiva punand in prim plan imbunatatirea continua.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 0-4 grade.

Adresa producatorului

Strada Kossuth Lajos 211, Gheorgheni 535500, Romania.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 22 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”
Nu

Pulpa porc rasa mangalita 100%, apa, sare, condimente naturale

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică4.14 kJ/139 kCal
Grăsimi25.2 g
inclusiv acizi grași saturați0.06 g
Glucide0.01 g
din care zaharuri8.6 g
Proteine1.1 g
Sare g
Fibre3.3 g