Szekely Falat

Szekely Falat Toba secuiasca

250 g

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

16,99 lei 67,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

600+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Toba secuiasca este un preparat foarte gustos bun de servit alaturi de cei dragi ca aperitiv.

Despre producator

Familia Benedek si-a infiintat intreprinderea de prelucrare a carnii in anul 2008, care a inceput sà opereze sub denumirea comerciala de Benedek. Activitatea societatii in sectorul alimentar a fost una exceptionala,  intr-o locatie care gazduia un abator in Gheorgheni inca din 1977. Gustoasele noastre produse Székely Flat sunt fabricate de atunci in acest loc. Pe langà produsele din carne de porc (inclusiv specia mangalita), sunt disponibile si specialitäti din carne de pasàre, carne de cal, oaie, vita si vânat. Deoarece este foarte important pentru noi sà mentinem sanatatea consumatorilor nostri si a famililor acestora, fabricam numai produse farà aditivi sau conservanti, folosind metoda traditionala a afuratului la rece. Am fost intotdeauna atenti la indeplinirea asteptarilor consumatorilor, respectarea cerintelor legale, a reglementarilor privind siguranta alimentelor, igiena si mediul, precum si a standardelor etice si morale care constitue conditii prealabile pentru o activitate de succes. De asemenea, societatea noastra garanteaza increderea consumatorilor prin sisteme de asigurare a calitatii si standarde de sigurantà alimentara utilizate in toata Europa. Ne straduim sa extindem incontinuu gama de produse si chiar sa realizam cerere nouà datorita strategiei noastre orientate spre viitor cu idei de produse inovatoare. Ne mentinem permanent angajamentul fata de imbunatatirea generala a calitatii produselor din carne si satisfacerea maxima a cerintelor consumatorilor in ceea ce priveste gustul. Vom continua sa privim spre viitor cu aceasta atitudine prospectiva punand in prim plan imbunatatirea continua.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 0-4 grade.

Adresa producatorului

Strada Kossuth Lajos 211, Gheorgheni 535500, Romania.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”
Nu

Ciolan porc fara os 62% (origine UE), carne cap porc 32%, sare, condimente naturale (usturoi, piper alb, piper negru, boia, chimen, coriandru)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică4.14 kJ/131 kCal
Grăsimi20.25 g
inclusiv acizi grași saturați1.15 g
Glucide0.06 g
din care zaharuri5.1 g
Proteine0.42 g
Sare g
Fibre1.5 g