Zimbo

Zimbo Pate fin German (Leberwurst)

250 g

MEDIA DE 4 ZILE DE PROSPEȚIME

12,79 lei 51,16 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mezelurile sub brandul Zimbo sunt o selecție de produse delicioase și de încredere, care îmbină calitatea superioară cu gustul autentic. Fiecare felie este o explozie de arome și savoare, garantând o experiență culinară de neuitat. De la șuncă și salamuri, până la specialități precum cârnați și pateuri, gama diversă de mezeluri Zimbo satisface gusturile fiecărui consumator. Cu ingrediente de cea mai înaltă calitate și o atenție deosebită acordată procesului de producție, Zimbo reprezintă alegerea ideală pentru cei care apreciază gustul autentic și siguranța

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 4 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc 39% (EU), ficat de porc 31%, slanina, ceapa proaspata, sare, condimente, extract din condimente, sirop de zahar invertit, antioxidant: ascorbat de sodiu, sirop de zahar caramel, zahar vanilia, emulgatori esteri ai acidului citric, mono si dicliceride ai acizilor grasi; conservant: nitrit de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1528 kJ/370 kCal
Grăsimi35 g
inclusiv acizi grași saturați13 g
Glucide0.7 g
din care zaharuri0.7 g
Proteine13 g
Sare1.4 g
Fibre g