-15 %

Alfredo Seafood

Alfredo Seafood Frigarui Creveti

300 g

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

Până la 24.07
28,99 lei  34,29 lei
96,63 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Vietnam,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Datorită numeroaselor beneficii nutriționale, creveții sunt considerați de o varietate de experți în sănătate ca fiind printre cele mai sănătoase alimente. O sursă excelentă de proteine, langustinele au și un conținut optim de vitamine și minerale, pentru o dietă sănătoasă. Includ toți cei nouă aminoacizi într-o proporție potrivită pentru ca organismul să funcționeze corect și sunt săraci în calorii. Conțin acizi grași Omega 3, despre care studiile au arătat că se asociază unui risc redus de a dezvolta boli cardiovasculare. De asemenea, sunt o sursă bogată de seleniu, unul dintre cei mai importanți antioxidanți, eficient în menținerea celulelor sănătoase. Frigărui Creveți – 300g-Fresh. Conțin zinc, un mineral foarte important pentru dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos. Sunt o excelentă sursă de fosfor, cupru și magneziu, sau vitaminele B-6, B-12 și B3. Ajută la funcționarea corectă a sistemului osos sau digestiv.

Introduceti peste si fructe de mare în dieta uzuala. Sunt alimente sănătoase și delicioase iar modalitățile de preparare sunt numeroase, usoare si rapide.

Despre producator

Alfredo Seafood este un brand 100% românesc a cărui poveste începe în 2001 odată cu primul camion de macrou adus în ţară. Alfredo Seafood crede în stabilitate, în relațiile de lungă durată între parteneri, în profesionalism, reușind să răspundă cerințelor clienților în orice sezon cu produse de cea mai bună calitate livrate la termenul stabilit. Alfredo Seafood crede în grija cu care trebuie tratată mâncarea sănătoasă de la producători până pe masa consumatorului.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 0-4 grade.

Adresa producatorului

Intrarea Binelui 1A București, sector 4

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Condimente naturale-piper, cimbru, usturoi.

Alergeni

Crustacee
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.