Casa Modena

Casa Modena Salam Cacciatore feliat DOP

70 g

MEDIA DE 24 ZILE DE PROSPEȚIME

13,99 lei 199,86 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

In folosinta acest salam se naste ca o gustare pe care vanatorii o purtau in rucsacul-sau in timpul batailor de vanatoare, de aceea trebuia sa fie foarte hranitor si realizat cu ingrediente sanatoase. Si astazi Casa Modena respecta aceasta traditie atunci cand produce riguros un produs Dop, sau mai bine zis certificat in respectarea regulilor rigide prevazute de lege: se folosesc exclusiv carne de porcine nationale, verificandu-se aditivii si fiecare faza a prelucrarii.

Despre producator

Casa Modena și Parmareggio reprezintă împreună una dintre cele mai mari companii din sectorul alimentar din Italia. O poveste de sinergii: Grupul nostru provine din unirea experiențelor, gusturilor și tradițiilor aparținând diferitelor mărci împrăștiate pe întreg teritoriul național.

Suntem o companie cu ochi spre viitor, dar care păstrează legături puternice cu zona noastră. Natura este casa noastră și a o proteja este datoria noastră. Având în vedere acest lucru, ne străduim în mod constant să facem fabricile și fazele noastre de producție durabile și cu un impact redus asupra mediului, respectând totodată

regiunea şi comunitatea.

Produsele Casa Modena și Parmareggio sunt sigure și controlate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Credem că nu există nimic mai important decât garantarea clienților cea mai înaltă calitate și gustul unic care a făcut din Emilia Romagna simbolul alimentației bune și sănătoase în întreaga lume:

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

Strada Gherbella 320, 41126 Modena, Italy

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 24 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 5 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, sare, zahar, dextroza, usturoi, piper, antioxidant: acid ascorbic, conservanti: nitrit de sodiu, nitrat de potasiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1569 kJ/378 kCal
Grăsimi30 g
inclusiv acizi grași saturați12 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine27 g
Sare4.2 g
Fibre g